Grand eksperiment

Grand eksperiment

Med hensyn til historien ‘Spor debatten om regningens nederlag’ (søndags hovedstaden, 8. januar): Når vores amtskommissær siger ‘den vigtigste del af denne lovgivning er’ og derefter følger med ‘at det opstiller en meget klar og entydig linje for alle borgere i dette amt for at forstå, hvor udviklingen vil blive opmuntret, og hvor det vil blive modløs, ‘er vi som borgerne ikke at tage det som at tegne en linje mellem, hvor han har til hensigt at opmuntre og modvirke udvikling? Steve Schuh havde bogstaveligt talt en linje malet bag ham, før han afgav denne erklæring på sin pressekonference, der annoncerede sin landdistriktsbeskyttelseslov. Mayo står over for løftet af kloakmoratoriet for bygning, den planlagte udvidelse af op til fem halvøparker og muligheden for, at begrænsninger af udviklingen bliver løftet en gang en udvidet Edgewater Elementary School og NewHigh School kommer online. County executive s talsmand, Owen McEvoy, udtalte efter regningen s nederlag, at dette citat var en ‘throw-line’ jeg n Schuhs tale. Jeg har ikke set for mange kaste linjer af politikere præfaced med ‘den vigtigste del af dette er’ Hvis man vælges i 2018 for at repræsentere District 7 på landstinget, vil jeg kæmpe hårdt med beboerne i det sydlige amt for at holde Det er landdistrikterne. Det er 2017 og det store politiske eksperiment begynder. En mand med absolut ingen erfaring, et overdreven ego og en totalitær demeanor overtager et demokrati, hvor et stort mindretal af borgerne overgiver troen på vores forfatning og omfavner de personlighedsfragmenter, der Moncler Sale bryder sammen. Mange af vores mellemøstlige og sydlige borgere længes efter at genopstå det hvide privilegium, de føler sig berettiget til og nægter andre deres grundlæggende garanterede rettigheder. Vi vil nu have et politisk system for den hvide, mandlige og velhavende. De mennesker, der altid har gamed systemet til deres fordel, vil nu eje systemet. Det ser ud til, at den hvide republikanske base er villig til at gå ind i permanent tjeneste for retten til at diskriminere og føle sig overlegen. Desværre er det demokratiske svar en af ​​fornægtelse. Genudnævnelsen af ​​Nancy Pelosi som lejemoritetsleder viser, at demokraterne ikke er i stand til at stå over for virkeligheden. Hendes alt venstre messaging når en stadig mindre publikum. En fest, der stod for den arbejdende middelklasse, omfatter nu de ikke-arbejdende fattige. Folk er i stigende grad vred på at vedvarende lægge regningen for dem, der føler sig berettiget til et liv, de ikke har tjent. Ansvar og ansvarlighed begynder med individet; ikke samfund. Vi bliver forkyndt af Black Life’s Matter på grund af et lille antal tvivlsomme politistyrelser, mens det sorte samfund forårsager mere skade ved ukontrolleret vold og fødsler til børn, har det ingen mulige midler til at støtte. Selvom jeg ikke er en Byboende, jeg rejser gaderne i byen mest hver dag. En ting, der angår mig, er trafiklyset på Moncler Udsalg Spa Road, hvor Weems Whelan Field er placeret. Almindeligvis hver gang jeg kommer på den vej, med to til fire gange de fleste dage, er lyset rødt. Mange biler er nødt til at stoppe, og ofte går der ingen bilplads. Dette er et stort spild af gas, plus det forårsager unødvendig forurening.