Graduate Studies

Graduate Studies

Graduate School kan virke som en del af en fjern fremtid, men det er aldrig for tidligt at begynde at planlægge. Som du ser frem til at tjene din bachelorgrad, så tænk på dit næste skridt, et skridt, der kunne omfatte en kandidat- eller ph.d.-grad .Kender du dine professorer? Kender de dig? Hvis ikke, lær dem at kende dem. Når det kommer tid til at skrive en reference til dig, vil det hjælpe, hvis de kan skrive om dig personligt, i stedet for blot at notere dine mærker. Volontør at hjælpe med forskningsprojekter eller færdiggøre et selvstændigt projekt, rettet læsning eller speciale kursus. Det er en god måde at dykke i et emne, du måske vil studere på kandidatniveau og kunne lede dig i retninger, du måske aldrig har drømt om. Tal med de Moncler DunJakke nuværende kandidatstuderende og spørg om deres oplevelser. Find ud af om der er nogen speciel krav, inden du starter ansøgningsprocessen. Antag tidligt. Vent ikke til sidste øjeblik for at få din endelige ansøgning ind. Nogle stipendier og stipendier afhænger af, at du ansøger tidligt. Og sørg for at holde dig på toppen af ​​fristerne. De har en måde at snige sig på. Forstå dine finansieringsmuligheder Når du kan koncentrere dig om dine studier uden at skulle bekymre dig om, hvor den næste skolebetaling kommer fra, vil du kunne sætte pris på og nyde oplevelsen så meget mere. Dette kræver planlægning. Vi anbefaler, at du får en tidlig start. Om sommeren mellem dit 3. fjerde undergradår, søg Moncler Outlet Online på nettet og lær om stipendier, herunder føderale kandidatpriser (NSERC, SSHRC CIHR) og provinsprisen (Ontario Graduate Scholarship). Ofte er ansøgningsfristerne for disse præmier tidligt i efteråret, selv inden fristen for ansøgning til kandidatstudier. Steg 1: Ansøg tidligt for eventuelle statslige udmærkelser Hvis du opfylder betingelserne for støtteberettigelse, ansøge om finansiering fra Canadas tre store forskningsgodkendelsesorganer i høsten før du planlægger at gå i skole. Hvert agentur tilbyder flere priser, og hvis du indtaster et dronningens kandidatprogram, der med held har vundet en af ​​disse priser, vil du automatisk modtage en $ 5.000 (Master) eller $ 10,000 (PhD) award.Visit agenturets hjemmesider for instruktioner: NSERC, SSHRC, CIHR.Step 2: Udforsk de grader, der er tilgængelige hos Dronning ’sFind et uddannelsesprogram, der matcher dine interesser derover over 100 programmer at vælge imellem. Steg 3: Kontroller minimumsreglerne Sørg for at du har de minimale akademiske krav opført af kandidatuddannelsen, der interesserer dig. De fleste kandidater til optagelse i et ph.d.-program har en kandidatuddannelse. Direkte adgang til nogle programmer er mulig for dem med exceptionel akademisk status. For et kandidatuddannelsesprogram holder kandidatuddannelsen anden klasse i en af ​​følgende grader af en anerkendt universitetet Honours Bachelor Degree i Arts eller Sciencea Bacheloruddannelsen i Anvendt Videnskab eller Lawa Graduate of Doctor of MedicineFor at kontrollere minimumene enten gå til de enkelte program sider eller the2017 / 18Application Requirements Table (PDF, 46KB)