Gradering Systems Transcripts på Sheridan

Gradering Systems Transcripts på Sheridan

Bloker overførsel. Denne betegnelse bruges til at identificere en række kurser, der er blevet brugt til at tilfredsstille en overførselsaftale. Denne betegnelse udelukker kurser fra beregningen af ​​GPARepeat-betegnelsen; inkluderet i GPA, udelukket fra GPARregistreret, men deltog ikke i eller indgav arbejde til evaluering og blev ikke officielt tilbagetrukket; kredit ikke indtjentNoen karakter tildeltEnrolment afsluttet på grund af akademisk integritetBetjent fra fagligt officielt; ingen akademisk straf Hvis en studerende anmoder Billige Moncler Sale om et Sheridan-transkript med henblik på at ansøge om et andet Ontario-universitet eller universitet, skal der anmodes om udskrifter via det tilsvarende servicecenter: OUAC for universitetsansøgninger.

Hvis transkripsioner er nødvendige til andre formål, kan eleverne anmode om officielle udskrifter af deres komplette akademiske rekord hos Sheridan ved at indsende Moncler Jakke Dame en anmodning til justitskontorets kontor. En del af administrationsgebyret, der betales på tidspunktet for dit første års optagelse til Sheridan, giver dig ret til dine første tre officielle udskrivningsanmodninger.