Grade School State Wrestling Tournament endnu en stor succes

Grade School State Wrestling Tournament endnu en stor succes

YOUNGSTOWN, Ohio (WKBN) Sidste weekend var Junior High State Wrestling Meet, og i weekenden handler det om de små fyre.

ret cool, sagde Canfield 3. grader Jon Adamson. komme til at kæmpe på en masse måtter. vandt begge sine kampe lørdag og er en af ​​8 Canfield wrestlers, der konkurrerer om en statstitel.

På ungdomsniveau gør vi det samme, de gør på gymnasieniveau, sagde Canfield Youth Head Coach Dave Crawford. dem samme bevægelser, de samme teknikker, samme intensitet. Vi rejser meget for at få børnene god oplevelse, så når de kommer til et sted som dette, er de klar til det. De er ikke i ærefrygt og chok af de store arenaer og konkurrenceniveauet. tusinde børn konkurrerede over hele staten i år og søndag, 41 forskellige vægtklasser vil kronen statsmestere.

Du er venlig at se folk Moncler DunJakke for første gang, så det kan være en reel overraskelse, sagde Jared Opfer, administrerende direktør for Ohio Athletic Committee. barn fra Southwest Ohio, møde op med en fyr fra nordøst, som de aldrig har hørt om eller aldrig set. Så der kan være rigtige konkurrencedygtige kampe og det er meget følelsesmæssigt for nogle af disse børn og forældre og trænere. lidenskabelig over det, at mange gange ser du tårerne bagefter, fordi de vil vinde så meget, sagde Crawford. Prøv at oversætte det i vores praksisrum. Arbejde hårdt i praksis, sørg for forretningen der, og så kan du gå ud her og bare have det sjovt og få sejrene. For at kommentere her anerkender du, at du har læst og Billige Moncler Jakke Herre accepteret vores Servicevilkår.