grab pole i National Rotax Max Championship

grab pole i National Rotax Max Championship

Kolhapur, 20. august (IANS) Senior Max Racer Ricky Donison og Micro Max Star Shahan Ali greb pole positioner i den fjerde og næstsidste runde af det 13. JK Dæk FMSCI National Rotax Max mesterskab her på Mohite Racing Academy på lørdag.

Juni Max kategorisav mesterskabsleder Manav Sharma lider et stort tilbageslag, ude af stand til at starte i en af ​​de to heats med et kartproblem. Det tillod Chirag Ghorpade i Bengaluru at tage poleposition til søndag og vinde begge sine heats på lørdag.

Bengaluru-gutten var i god form hele dagen igennem, hvilket gjorde den hurtigste runde af dagen i kvalificeringsrunden. Han havde kun 51.750 sekunder til at understrege sin form og mentale styrke for at hoppe ind i frøen. Han byggede en stor ledelse i den første varme i det andet runde og fortsatte med at vinde løbet med en imponerende timing på 13: 08.349 minutter.

I anden Moncler DunJakke varmen hoppede han hurtigt frem for pakken og vandt den om 12: 56.490 minutter.

Lokal lad Dhruv Mohite (Mohite Racing, tredje med 243 point) gav sine fans meget at juble ved at hævde P2, ved at afslutte anden i den første varme og tredje i anden varmen. Hans indsats var endnu mere lovværdig, da han startede i den femte position i H1 og klog sig helt op og tog ned tre fastlagte racere i hans kølvand. Han klockede en bemærkelsesværdig 52.553 sekunder i det tiende omgange og afsluttede løbet 13: 17.138 minutter for at vise sin fortrolighed med det spor, hvor han har kørt siden han var barn.

Den anden varmen så imidlertid Nayan Chatterjee fra Mumbai (Meco, femte med 229 point) og overlod Dhruv og hævdede det andet sted. Det var nok at give ham P3 til søndag. Vishnu Prasad fra Chennai (Meco) tog P4 Billige Moncler Sale mens en anden Kolhapur racer, Krishnaraaj Mahadik tog det sjette plads i nettet.

I junior Max-kategorien viste Chirag af BPC Racing sig at være dagens overraskelsespakke. I øjeblikket efterfølgende på femtepladsen i mesterskabet med 231 point greb han polepositionen til den første varme og gjorde det hurtigste runde i kvalificeringsrunden. Det var nok til at sætte ham foran pakken i både Heat 1 og Heat 2.

Hans Bengaluru kompis Yash Aradhya af Meco Racing sluttede anden i de to heats at tage P2. Jonathan Kuriakose fra Mumbai sluttede tredje i Heat 1 og Fourth i Heat 2 for at tage P3.

Tolv år gamle Shahan Ali vandt begge sine heats i micro Max temmelig komfortabelt og kunne godt lomme mesterskabet i den næstsidste race selv. Han er komfortabelt med 262 point og to sejre på søndag kan være nok til at sætte ham uden for rækkevidde.

Kunal Vinod af bengaluru starter på P2, mens Pune s Aadityansh fra Rayo Racing starter på P3 efter at have vist fart og konsistens på lørdag.

Shahan of Meco Racing så afslappet i paddocken og sikker på sig selv bag rattet. Han stormede ind i føringen i kvalificeringsrunden med et nippy skød på 57.479, og var stort set ujævn hele dagen igennem. I Heat 1 havde han kun 9: 38.065 minutter til at afslutte de 10 omgange, mens han tog 9: 38.366 minutter i den anden for at understrege sin klasse og stamtavle.

Pune s Aadityansh af Rayo Racing, der trak en overraskelse i kvalen ved at afslutte anden holdes på sin position for at tage anden position. Han faldt dog væk i Heat 2 og afsluttede sjette. Kunal Vinod fra Bengaluru, der repræsenterer Birel Art, gjorde en desperat opladning efter at have slået sin P3 i Heat 1, for at afslutte en prisværdig anden i Heat 2. Det vil se ham starte i Pole position på søndag til præfinalerne.

Ruhaan Alva, som for øjeblikket er andenpladsen i mesterskabet, bliver nødt til at kæmpe hårdt for at genvinde sin position efter afslutning af syvende og femte i de to varmer.