Governor diskuterer opioidkrisen i NC

Governor diskuterer opioidkrisen i NC

HIGH POINT guvernør Roy Cooper mødtes med ledende fagfolk fra retshåndhævelse, stofmisbrug og sundhedspleje om de bedste måder at bekæmpe opioidkrisen på i North Carolina.

‘Opioidkrisen har ødelagt samfund og familier i hele vores stat, og vi skal arbejde sammen for at hjælpe vores naboer med at kæmpe for stofmisbrug,’ siger Cooper Cooper. ‘Innovative partnerskaber mellem retshåndhævelse, behandlingscentre og genopretningsprogrammer fokuserer på at sætte en stopper for afhængighed.’

Cooper og Department of Health and Human Services Sekretær Mandy Cohen var vært for en diskussion med læger, Moncler DunJakke første respondenter, folkesundhedseksperter, ledere for samfundsbehandling og genopretningsprogrammer, retshåndhævende myndigheder og familier påvirket af opioidmisbrug fra tværs af Triaden. Dette vil give tjenester, herunder individuel og gruppeterapi, kombineret med medicin, til at tjene ca. 2.500 individer over hele landet. Det omfatter også 2 millioner dollars til lokale retshåndhævelsesbestræbelser for at bekæmpe opioidmisbrug.

Governor Cooper og Secretary Cohen spurgte gruppen samlet i High Point i dag for at hjælpe med at samarbejde om forebyggelses-, Moncler Outlet Online behandlings- og genopretningsløsninger. De understregede betydningen af ​​at opmuntre personer med opioidbrugsforstyrrelser i deres behandling og genopretning understreger, at vejen til genopretning er en lang rejse og ikke en hurtig løsning.

I begyndelsen af ​​marts opfordrede Secretary Cohen klinikere i hele Nord-Carolina til at hjælpe med at bekæmpe opioidkrisen. ‘Vores stat er unikt positioneret til at hjælpe med at afslutte denne epidemi,’ fortalte hun klinikere. ‘Vi arbejder på en koordineret måde for at forhindre forebyggelse, behandling og inddrivelse. Men vi kan ikke gøre det alene, vi har brug for din hjælp.’

Siden 1999 har opioid overdosis krævet livet for mere end 13.000 nordkaroliner, og fire nordamerikanske byer rangerer i de 25 største byer for opioidmisbrug. Opioide dødsfald, der involverer smertestillende medicin, er den vigtigste årsag til overdosisdød. Department of Health and Human Services beskriver stigningen i dødsfald fra brugen og misbrug af opioider, en klasse af stoffer, der omfatter heroin og receptpligtige smertestillende medicin, som en epidemi. Stigningen er i høj grad styrket af fremme af recept på opioider til behandling af smerte i slutningen af ​​1990’erne og begyndelsen af ​​2000’erne. Det har også været genstand for overgangen til heroin som erstatning for opioidmedicin, da forskrivning blev mere begrænset.