Gorilla revner udstiller glas på Omaha zoo

Gorilla revner udstiller glas på Omaha zoo

Videoen, der er indsendt til YouTube, viser refleksionen af ​​en lille pige, der kaster hendes bryst lige før en af ​​gorillerne rushes mod og hopper ind i glasset. Store sprækker i glasset er synlige kort før kameravisningen skifter for at vise, at børn løber væk.

Zoo instruktør Dennis Pate fortalte KETV NewsWatch 7, at offentligheden aldrig var i fare under denne hændelse.

Zooet sagde, at glasset på udstillingen er konstrueret til at tage højde for størrelsen, styrken og hastigheden af ​​en stor mandlig gorilla. Glaset Moncler DunJakke har tre lag, og hvert lag alene kan modstå en gorillas kraft. Mens et lag glas splittede og efterlader to lag uberørt, forbliver udstillingen åben.

Hvert lag af glas er en halv tomme tykt.

‘Selvom gorillaen måske har været engageret med offentligheden for at modtage en reaktion, udgjorde gorilla sandsynligvis den typiske gorillaadfærd og sandsynligvis stiller sig mod en anden mandlig gorilla,’ siger Dan Cassidy, zoologisk generalforvalter. ‘Det er almindeligt for mandlige gorillaer til at vise til hinanden, og lejlighedsvis bruger de glasset på grund af den støj, det gør på Moncler DunJakke deres side. ‘

Den gorilla, der er med i videoen, er Kijito, en 20 år gammel vestlig lavlandsgorilla, der vejer 375 pund.

Zoologisk have sagde gorillerne er placeret i en rummelig udstilling, der giver mulighed for frit valg at interagere med offentligheden eller forblive i et afsondret område i gården.

Pate understregede, at alt er gjort for at holde offentligheden sikker på alle udstillinger. Han sagde også, at dette ikke er første gang, dette er sket. Det er bare naturlige opførsel af disse gorillaer.

App-brugere: Se videoen her

PETA sendte fredag ​​KETV NewsWatch 7 følgende svar på gorilla-videoen:

‘Mennesker deler 98 procent af vores DNA med gorillaer, så det bør aldrig være en overraskelse, når en gorilla, der er blevet låst og udstillet i en zoo, reagerer som vi ville med kedsomhed, frustration, vrede og endda psykose. Kun overraskelse er, at hændelser som denne ikke sker oftere. Zoologiske haver kan simpelthen ikke komme tæt på at matche rummet, mangfoldigheden, kompaniet og friheden, som dyrene nyder i naturen, og det er derfor, at PETAs motto delvis siger, at ‘dyr ikke er vores til at bruge til underholdning. ”