Gordon føler varmen ledet i final Chase kvalifikation

Gordon føler varmen ledet i final Chase kvalifikation

RICHMOND, Va. >> Jeff Gordon kender en 17. plads finish Lørdag aften garanterer ham et sted i NASCAR playoffs i sin sidste sæson. Baseret på hans historie, det præcis, hvor han forventer at løbe i sidste runde i den regulære sæson.

Jeg vil fortælle dig, at det hele gennem min karriere, hver gang jeg gik i et løb, og nogen sagde, at jeg er nødt til at slutte 17 eller bedre, svævede vi normalt omkring 18th hele Moncler DunJakke natten, sagde Gordon fredag.

Det har den fire gang NASCAR-mester lidt stresset, da han går ind i finalebanen for at sætte Chase for Sprint Cup-mesterskabet. Et år efter savnede han snævert frem til den sidste runde af Chase, vinder han og er i fare for ikke at være berettiget til at løbe til den femte titel, der forvandlede ham de sidste 14 år.

Der er ingen trøst i, hvor vi er, sagde Gordon. er så let for ting at gå galt, og du forsøger bare at fokusere på at gøre alt rigtigt. Vi kan tænke over det og understrege for meget om det pres, der er på os.

Bare kæmp hårdt for hver position på hvert skød. Vi skal være kloge og ikke komme for langt uden for vores komfortzone og gøre tingene for gale, men vi kan også være for konservative. Det er den ulempe ved den position, vi er i. Der er Moncler Sale fire pletter på spil, og en første gangsløber vinder lørdag aften kunne jumble holdningerne.

Skulle lørdag aften producere en gentagelsesvinder, så skal Gordon, Ryan Newman, Paul Menard og Clint Bowyer tage de resterende pladser. Jamie McMurray kvalificerer sig til Chase for første gang i sin karriere, når han tager det grønne flag.

De andre har alle de betingelser, de skal mødes for at undgå at blive bumpet fra playoffs-feltet.

Newman gør det ved at slutte 31 eller bedre; Menard skal færdiggøre niende eller bedre. Begge er garanteret at lave Chase som Gordon, hvis der er en gentager vinder.

Bowyer, med en gentagende vinder, skal færdiggøre 28 eller bedre at clinch.

Newman ønsker at blive informeret lørdag aften, hvor andre kører. Han skød, at det vil være indlysende, at han er i besvær, hvis Kyle Larson, Kasey Kahne og Aric Almirola-chauffører, der vil gøre Chase med en sejr i Richmond, kører 1 2 3 i de sidste fem omgange, han vandt, har brug for at nogen fortæller ham, at han er i trøbbel .

Men Newman sagde, at det kan være nyttigt for hans hold at kommunikere omstendighederne lørdag aften.

er kun i kontrol med hvad du har kontrol over, det lyder så clich Newman sagde. Samtidig vil du gerne vide, hvad der foregår omkring dig. Det kan berolige dine nerver, men det ændrer ikke noget.