Gordon føler sig varm på hovedet i den sidste Chase-kvalifikation

Gordon føler sig varm på hovedet i den sidste Chase-kvalifikation

RICHMOND, Va.Jeff Gordon kender en 17. plads finish Lørdag aften garanterer ham et sted i NASCARs playoffs i sin sidste sæson. På baggrund af hans historie er det præcis, hvor han forventer at løbe i sidste sæson.

‘Hvad jeg vil fortælle dig, er at i hele min karriere, hver gang jeg gik i en race, og nogen sagde, at jeg er nødt til at slutte 17 eller bedre, svævede vi normalt omkring 18th hele natten,’ sagde Gordon fredag.

Det har den fire gang NASCAR-mester lidt stresset, da han går ind i finalebanen for at sætte Chase for Sprint Cup-mesterskabet. Et år efter savnede han snævert frem til den sidste runde af Chase, er han vinløs og i fare for ikke at være berettiget til at løbe til den femte titel, som han har slået ud i de sidste 14 år.

‘Der er bestemt ingen trøst i, hvor vi er,’ sagde Gordon. ‘Det er så nemt, at ting går galt, og du forsøger bare at fokusere på at gøre alt rigtigt. Vi kan ikke overveje det og stresse for meget på det pres, der er på Moncler Outlet Online os.

‘Du skal bare kæmpe hårdt for hver position på hvert skød. Vi skal være kloge og ikke komme for langt uden for vores komfortzone og gøre tingene for gale, men vi kan heller ikke være for konservative. Det er ulempen ved den stilling, vi er i. ‘

Kun de 11 chauffører, der for øjeblikket er låst ind i feltet, har en følelse af komfort på Richmond International Raceway. Der er fire pletter på spil, og en første gangsløber vinder lørdag aften kunne jumble placeringerne.

Skulle lørdag aften producere en gentagelsesvinder, så skal Gordon, Ryan Newman, Paul Menard og Clint Bowyer tage de resterende pladser. Jamie McMurray kvalificerer sig til Chase for første gang i sin karriere, når han tager det grønne flag.

De andre har alle de betingelser, de skal mødes for at undgå at blive bumpet fra playoffs-feltet.

Newman gør det ved at slutte 31 eller bedre; Menard skal færdiggøre niende eller bedre. Begge er garanteret at lave Chase som Billige Moncler Jakke Herre Gordon, hvis der er en gentager vinder.