Gordon Browns tale

Gordon Browns tale

Det er krigerne og de troende, der forandrer verden, vi har ændret verden før, og vi vil ændre verden igen.

Og du ved, at vores land står over for det største valg for en generation, så vi skal kæmpe, ikke bøje ud, ikke gå væk, ikke give ind, ikke opgive, men kæmpe; kæmp for at vinde for Storbritannien.

Du ved, for hvis nogen siger, at kampen ikke kommer dig overalt, kan politikken ikke gøre en forskel, at alle parter er ens, så se hvad vi har opnået sammen siden 1997: vinterbrændstofpenningen, de korteste ventetider i historien , kriminalitet ned med en tredjedel, oprettelsen af ​​Sure Start, kræftgarantien, registrerer resultater i skoler, flere studerende end nogensinde, Disability Discrimination Act, Devolution, Civil Partnerships, Fred i Nordirland, Det Sociale Kapitel, en halv million børn ud af fattigdom, barselsorlov, barselsorlov, børneydelse på rekordniveau, minimumsløn, forbud mod klyngebomber, afbrydelse af gæld, trængsel af bistand, den første nogensinde klimaændringslove.

Det er Storbritannien, vi har bygget sammen, det er den ændring, vi vælger ‘.

Og så i dag, midt imellem begivenheder, der omdanner vores verden, møder vi forenede og fast besluttede på at kæmpe for fremtiden.

Vores land konfronterer det største valg for en generation. Det er et valg mellem to parter, ja. Men endnu vigtigere et valg mellem to retninger for vores land.

I de sidste 18 måneder har vi været nødt til at konfrontere de største økonomiske valg, verden har haft siden 1930’erne.

Det var for et år siden, at verden kiggede over en nedbør, og Storbritannien var i fare. Jeg vidste, at medmindre jeg handlede afgørende og straks, kunne recessionen komme ned i en stor depression med millioner af menneskers job og hjem og besparelser i fare.

Og tider med stor udfordring betyder valg med stor konsekvens, så lad mig dele lidt med dig om de valg, vi laver.

Det første valg var det her: om markederne forlod sig selv, kunne man løse krisen; eller om regeringerne skulle handle. Vores valg var klart; vi nationaliserede Northern Rock og tog aktier i britiske banker, og som følge heraf har ikke en britisk sparrer mistet en enkelt krone. Det var den ændring, vi valgte. Ændringen, der gavner det hårdtarbejdende flertal, ikke de privilegerede få.

Og vi står over for et andet stort valg mellem at lade recessionen løbe sin kurs eller stimulere økonomien tilbage til væksten. Og vi gjorde vores valg; hjælp til små virksomheder, målrettede skattelettelser for millioner og fremme vores investeringer i veje, jernbane og uddannelse. Det var den forandring, vi valgte ændring, der gavner det hårdtarbejdende flertal og ikke kun et privilegeret få.

Og så havde vi et tredje valg mellem at acceptere arbejdsløshed som en pris værd at betale eller spare job. Og vi i Storbritannien gjorde vores valg, det betyder, at en halv million job er Moncler Sale reddet. Og så Konference, selv i dagens recession er der 29 millioner mennesker på arbejde. 2 millioner flere mænd og kvinder leverer deres familier end i 1997.

Og så står vi over for panteløsningen at gøre noget, da repossessions rose eller redde familiens hjem, folk har arbejdet så svært for at købe. 200.000 husejere givet direkte statsstøtte til at blive i deres hjem. Det var den forandring, vi valgte ændring, der gavner det almindelige flertal og ikke blot nogle få.

Og så står vi over for et andet valg; mellem at gå vores egen vej eller handle med andre lande. Og alle ved Billige Moncler Sale det valg vi har lavet, vi valgte internationalisme over isolationisme, der fører G20 til en global aftale, der vil spare 15 millioner job.

Hver regering i hele Europa har valget til at handle. Hver regering på tværs af G20 valgte at handle. Næsten alle større politiske partier over hele verden valgte at handle.

Kun en part troede det var bedst at ikke gøre noget.

Kun en part med fortrydelser til regeringen gjorde det forkerte valg; Storbritanniens konservative parti.

De gjorde det forkerte valg på Northern Rock.

Det forkerte valg på job og udgifter.

Det forkerte valg på pant support.

Det forkerte valg på arbejde med Europa.

Det eneste ved deres politik, der er konsekvent, er, at de er konsekvent forkerte.

Oppositionen tror måske, at testen af ​​en fest er kvaliteten af ​​sin markedsføring, men jeg siger, at testen for en regering er kvaliteten af ​​sin dom.

JAMES ‘ANALYSE: Nu er vi i sit andet tema: valg. Jeg kan tælle næsten tyve anvendelser af ordet på de to første sider af talen. Hans underliggende punkt er, at valget skal være et valg mellem Labour og Tories, ikke en folkeafstemning om hans regering. Valget temaet fortsætter med nogle anti Tory banke kopi. De har været forkert på banker, økonomien og Europa, sagde Brown. En sløv grave ved David Camerons fortid ved at sige oppositionen mener, at testen af ​​deres fest er dets markedsføring, når hr. Brown mener den rigtige test er dens dom.

Det konservative parti blev konfronteret med det økonomiske kald af århundredet og de kaldte det forkert.

Og jeg siger, at en fest, der gør de forkerte valg på de mest kritiske beslutninger, det ville have haft i regeringen, ikke bør gives chancen for at være i regeringen.

Og hvad af de store valg, som dette land skal gøre nu for at hjælpe unge mennesker til arbejde eller for at se, som 80’erne, en spildt generation.

Og jeg vil fortælle dig det valg, vi laver. At afvise enhver konservativ rådgivning, og i stedet vil vi sikre, at skolens forlængere træner, garantere den unge ledige arbejdserfaring, udvide universitetssteder og øge, ikke skære de lærlingeuddannelser, vi har brug for.

Jeg er undskyld for at sige det ved at modsætte sig disse foranstaltninger, vil konservativ politik koldt og koldt vende tilbage til fortabt generation og kartonbyer i 1980’erne, siger vi aldrig igen. Det er den ændring vi vælger, den forandring, der gavner de mange, ikke de få.