Gophers ære Heisman-vinderen Bruce Smith med besøg i graven

Gophers ære Heisman-vinderen Bruce Smith med besøg i graven

Gophers ‘eneste Heisman Trophy-vinder, Bruce Smith, døde for 50 år siden i dag. Fleck tog sine spillere til at besøge Fort Snelling National Cemetery tidligere i måneden og havde senior Steven Richardson placere en kaptajnsmøde på Smiths grav. en video mandag for at ære Smith

‘Disse er mennesker fra alle racer, alle overbevisninger, alle forskellige familier’, sagde Fleck til de nuværende spillere og pegede på kirkegården. ‘En ting de har til fælles, de er amerikanere. Det er virkelig vigtigt for dig at forstå. Og en af ​​de vigtigste amerikanere, en af ​​de mest berømte amerikanere fra vores fortid, er Bruce Smith. ‘

Smith, fra Faribault, Minn., Hjalp med at føre Gophers til et nationalt mesterskab i 1940 som en junior. På grund af en 8 0 sæson blev holdet udsat for store forventninger til 1941, og Smith blev navngivet holdkaptajn. Han overvandt en alvorlig knæskade det pågældende år Moncler Outlet Online for at hjælpe Minnesota med endnu 8 0 mål og et andet nationalt mesterskab.

Smith vandt Heisman Trophy og blev ledt til New York for at give sin tale, da Japan angreb Pearl Harbor. Derefter gentog Smith sin tale og hjalp med at løfte nationens spiritus med sine bemærkninger, som blev udsendt på radio fra New York Athletic Club.

tror, ​​Amerika vil skylde en stor gæld til fodboldkampen, når vi afslutter denne ting, sagde Smith den 9. december 1941. ‘Hvis 6 millioner amerikanske unge som mig selv er i stand til at tage det og komme tilbage til mere og kæmpe hårdt for ære for vores skoler, så kan også de samme færdigheder afhænge af, når vi skal kæmpe som blazes for at forsvare vores land. Smith tjente i flåden før han spillede fire år i NFL med Packers and Rams. Han døde 47 år efter en kamp med tarmkræft. Her er en længere feature-historie om Smith fra december sidste år for Billige Moncler Jakke Herre 75-årsdagen for hans Heisman-pris.