GOP-udfordrer sigter mod at tale på Wasserman Schultz

GOP-udfordrer sigter mod at tale på Wasserman Schultz

Rep. Debbie Wasserman Schultz er ‘mere forbundet med radikale ekstremister end til hendes bestanddele,’ republikanske Carlos Reyes begynder en 14 måneders indsats for at afværge den etablerede.

Reyes blev cheered tirsdag aften af ​​en folkemængde på en elaborately stadium formelt kickoff af en kampagne han officielt lanceret i begyndelsen af ​​august.

Kandidaten lovede en kampagne fokuseret på problemer, men han og hans team tilbød masser af kritik af Wasserman Schultz. Omtalen af ​​den etablerede virksomheds navn udbrød ofte boos og chants of ‘lås hende op.’ Kampagnen distribuerede også tegn til deltagerne med sætningen ‘låse hende op’.

Reyes sagde sagen om Imran Awan, den tidligere IT-medarbejder for Wasserman Schultz og mange andre demokrater er et eksempel på hendes uegnethed til kontor. Han blev fyret af de andre medlemmer af kongressen kort efter at de havde lært, at han var under undersøgelse i forbindelse med hans regerings it-job; Wasserman Schultz slog ham ikke ihjel, før han blev anholdt på en uafhængig bank bedrageri i juli.

Hun sagde, at hun var bekymret for, at hans skyldige procesrettigheder blev overtrådt, og at Awan måske har været racistisk profileret, fordi den pakistanske amerikaner er muslimsk.

‘Hvad der kommer ud, afslører i det mindste fattige dom fra kongresvagten, hvis hun i sidste instans har en medarbejder der, hun ikke forstod, at hun havde at gøre med nationale sikkerhedsspørgsmål,’ sagde Reyes.

Spurgte, hvilke beviser der er, at der var et nationalt sikkerhedsspørgsmål, sagde han, ‘folk rejser spørgsmål, som du ser, hvis det er i papirerne, sociale medier,’ rejser de spørgsmål om, hvilken information denne gentleman havde. ‘

Han nægtede at afsløre sine synspunkter om to af de mest presserende politiske problemer, der har opstillet siden han blev kandidat.

Reyes, som er cubanske amerikaner og gennemført spansktalende interviews forud for arrangementet, sagde, at han ikke ville kommentere præsident Donald Trumps kontroversielle tillykke med tidligere Maricopa County, Ariz., Sheriff Joe Arpaio, der var berygtet for raceprofilering af Hispanics. Flere øverste republikanske partiledere har været kritiske over for Arpaio-undskyldningen.

Reyes sagde, at emnet ikke var ‘t’ relevant for District 23, ‘og sagde spørgsmålet var et eksempel på’ gotcha politics ‘.

Han ville heller ikke give sit syn på Trumps erklæring om, at der var nogle ‘meget fine mennesker’ blandt de hvide supremacister, neo Nazister og Ku Klux Klan medlemmer, hvis 12. august demonstration til støtte for et monument til Confederate Gen. Robert E Lee resulterede i vold og dødsfald i Charlottesville, Va.

‘Jeg’ vil ikke komme ind på det problem. Der er masser af mennesker, der kan tale med det problem. Jeg vil fokusere på de spørgsmål, der er vigtige for folk i District 23, og jeg vil ikke komme ind i det, fordi jeg ikke tror det s noget relevant for dem i dag, ‘reyes sagde.

En stor kontrovers finder sted i Hollywood, i det distrikt, Reyes håber at repræsentere, over omdøbningen af ​​gader, der er opkaldt til de konfødererede generaler. Politiet blev nødt til at adskille demonstranter og modstandere i Hollywood City Hall i juni. Et rally om spørgsmålet er planlagt til onsdag, da bykommissionen igen overvejer sammensatte gadenavne.

Reyes ‘folkemængde omfattede folk fra den moderate, forretningsorienterede etableringsfløj af det republikanske parti og folk, der var aktive i Trump-kampagnen og et par, der støtter Tim Canova, som uden succes Billige Moncler Sale udfordrede Wasserman Schultz i 2016 demokratiske primær og løber igen i 2018. Publikum, som måske har nummereret omkring 250, faldt fra 500 til 750, den kampagne, der blev sagt på forhånd, forventede det for rallyet.

Broward / Miami Dade County 23. kongresdistrikt er solidt demokratisk. De store nonpartisan, uafhængige vurderinger af kongrescerne Inside Elections, Sabato’s Crystal Ball ved University of Virginia og Cook Political Report vurderer hele distriktet som sikkert demokratisk. Demokratisk præsidentkandidat Hillary Clinton vandt distriktet 61,4 procent til 35,6 procent. , Trump vandt 49 procent til 47,8 procent for Clinton.

Republikanerne har prøvet og undladt at se bort fra Wasserman Schultz, der først blev valgt til Kongressen i 2004, men Reyes sagde 2018 ville være anderledes. ‘Da årene er gået, begyndte de at indse, at hun ikke taler om de spørgsmål, der er relevante. Hun taler ikke om de ting, der påvirker medlemmerne af District 23. I stedet taler hun om ting, der er dagens politiske fade. De er begyndt at indse, at hun ikke repræsenterer dem mere. Hun er faktisk en del af ekstremisterne nu, faktisk en del af den skørhed, du ser i landet. ‘

En video, der startede rallyet, indeholdt tidligere præsident Ronald Reagan. Men den lange introduktionstale kom fra Karen Giorno, som løb Trumps Florida kampagne for de fleste af 2016. ‘Debbie Wasserman Schultz er en løgner. Hun er en snyder. Hun er en hykler, der er involveret i flere cover ups og skandaler, har elendig dømmekraft, har brudt offentlighedens tillid og faktisk kunne holdes strafbart ansvarlig, ‘udtalte Giorno.

Andre introduktioner til den 59-årige advokat kom fra sin far og svigerfar, der afslørede Reyes politiske evner var tydelige årtier siden. Han bragte roser til sin fremtidige svigermor.

Nomineringen er ikke automatisk. To andre republikanere har lanceret kampagner for udnævnelsen til at løbe mod Wasserman Schultz i november 2018. Joe Kaufman, som gentagne gange har kørt før, repræsenterer sin kandidatur. Carla Spalding, som løb for kongressen sidste år i en North Palm Beach, Martin og St. Lucie County District, kører i Broward / Miami Dade County distriktet.

Reyes sagde, at han er fokuseret på en 14 måneders kampagne mellem nu og november 2018.

Reyes sagde, at han forventer at hæve $ 5 millioner til kampagnen. ‘Dette vil i sidste ende være et nationalt løb, og på den baggrund skal vi kæmpe og vi skal kæmpe hårdt. Og for at gøre det skal vi rejse den form for kapital, der er nødvendig for at få vores budskab ud.’

Wasserman Schultz har sjældent konfronteret den slags økonomiske udfordring.

Canova hævede 3,8 mio. Kr. For 2016 primæren.

Wasserman Schultz ’s 2012 republikanske udfordrer, Karen Harrington, rejste $ 2 millioner og modtog 36 procent af afstemningen.

I 2016 hævede Kaufman 134.000 dollars og modtog 41 procent af afstemningen. I 2014 rejste Kaufman $ 871.000 og modtog 37 procent af afstemningen

Også at skrive Moncler Udsalg på Twitter, Evelyn Perez Verdia, en spansk strateg og grundlægger af politikens hjemmeside Political Pasi beklagede ‘låse hende op’ tegn og chants. ‘Det er helt klart et tegn på atmosfæren, som vi desværre vil opleve i kampagnerne til mit kongresdistrikt.’

Wasserman Schultz-kampagnen sagde i en erklæring, at hun ‘fortsat fokuserer på at fortsætte sin kamp for at beskytte og forbedre adgangen til kvalitet, overkommelig sundhedspleje mod dem, der forsøger at fjerne den gennem destruktive Trumpcare-politikker. Desuden vil hun være stærk i beskytte vores miljø, seniorer og kvinders reproduktive rettigheder fra republikanske angreb. ‘