GOP trækker ud for at bekæmpe unionisering

GOP trækker ud for at bekæmpe unionisering

Medarbejderne på et Volkswagen-anlæg i Chattanooga, Tenn., Stemmer i denne uge om, hvorvidt de skal være med i United Automobile Workers Union, og i første omgang synes det ikke at være særlig kontroversielt. Mange af arbejderne forstår forståeligt nok muligheden for at unionisere, og planteejere har ikke noget problem med det. Faktisk er Volkswagen-ledere vant til at arbejde med organiseret arbejdskraft på sine faciliteter andre steder.

Så hvis arbejdstagere og ledelse er på samme side over unionisering, hvorfor er dette så stille blevet en stor nationalhistorie? Fordi republikanske politikere har besluttet både arbejderne og plantens ejere er forkerte, og GOP-embedsmændene er desperate til at gribe ind. til sin plante i Mexico i stedet for til Chattanooga-fabrikken, som i øjeblikket samler Moncler DunJakke Passat.

På en pressekonference tirsdag opfordrede USAs senator Bob Corker, en tidligere borgmester i Chattanooga og en republikan, også VW-medarbejdere til at afvise foreningen. Han kaldte det ‘en Detroit-baseret organisation’, hvis nøgle til overlevelse var at organisere planter i syd.

‘Vi er bekymrede for virkningen,’ sagde Mr. Corker. ‘Se på Detroit.’

Det virkede som et ret billigt skud fra senatorernes tankegang, Detroit-kriser var arbejdsfejl, og alle fagforeninger inviterer i alle tilfælde kriser, men Corker blev ikke gjort.

I går hevdet den republikanske senator, at han havde hemmeligt kendskab til en plan om at belønne Chattanooga VW-fabrikken med en ny produktlinje, men kun hvis arbejdstagere afviser planen om at blive medlem af UAW-unionen. Dette er Moncler Outlet Online det nøjagtige modsatte af, hvad firmaet har sagt, men Corker sagde, at han var ’sikret’, at hans hemmelige tip er sandt.

Spurgt om, at Corker brazen forsøger at skræmme arbejdere, har eksperten Kenneth G. Dau Schmidt, en professor i arbejde ved University of Indiana Bloomington, fortalt Reuters, ‘Jeg er virkelig chokeret over Corker-erklæringen.’ En anden arbejdskompetent, Harley Shaiken fra University of California Berkeley, foreslog, at senatorskaderne måske være ulovlige.

Hvad i verden skubber lokale og føderale Tennessee-republikanere til sådanne ekstremer?

Den moderne GOP står over for nogle bemærkelsesværdige divisioner. Republikanerne er ikke længere enige med hinanden i udenrigspolitikken, sundhedspolitikken, pengepolitikken eller i hvilken grad man skal understrege sociale spørgsmål. Der er klare opdelinger mellem Tea Party Republicans og den republikanske virksomhed. GOP-libertarianfløjen er en hyppig kilde til bedrøvelse.

Men hvis vi skulle lave en liste over emner, hvor der er bred enstemmig aftale inden for det nuværende republikanske parti, ville et dybt had for fagforeninger nok være tæt på toppen, især i syd.

Med dette i tankerne er VW-fabrikken i Chattanooga ikke bare en proxy-kamp, ​​men også set som en skræmmende domino for GOP’s hårdeste modstandere af unionisering.

Og så trækker alle fra Tennessee republikanske guvernør til Tennessee republikanske senatorer til Tennessee republikanske statlige lovgivere alle stoppesteder.

Og de får lidt hjælp fra Grover Norquist og hans outfit nyeste projekt, noget kaldet ‘Center for Worker Freedom.’ Den konservative outfit har opstillet 13 billboards i Chattanooga og fordømmer de Forenede Auto Workers for at have støttet præsident Obama, der reddede bilindustrien i 2009.