GOP Senator vinder Twitter for dagen med anti

GOP Senator vinder Twitter for dagen med anti

Baggrund: Trump og senator Bob Corker, republikanske Tennessee, har været åbent feudende i uger, med Corker fortæller New York Times den 9. oktober, at,

Nogle gange føler jeg mig som om han er på et reality show af en slags, ved du, når han snakker om disse store udenrigspolitiske spørgsmål. Og det ved han ikke, at du ved, at vi kunne være på vej mod anden verdenskrig med de slags kommentarer, han laver.

Det forårsagede ikke kun, at ‘Verdenskrig III’ blev et trending emne på Twitter den dag, men bad Trump om at skille Corker, branding ham ‘Liddle Bob Corker’ (på Twitter, selvfølgelig). Trump er stadig på det i dag, går på en Twitter-tirade i morges: Og så faldt han tilsyneladende Twitter-mikrofonen, fordi han ikke har tweeted igen siden da. Når det er sagt, gav Corker senere et interview om Trump til CNNs Billige Moncler Sale Manu Raju, et nyttigt resumé fra Raju’s kollega Chris Cillizza: ‘Bob Corker’ s 9 mest ødelæggende linjer på Donald Trump i hans CNN interview, rangeret. ‘

I mellemtiden drej Twittersfæren AlertTheDaycareStaff ind i et top 10 trending emne.

Corker s hashtag var selvfølgelig en henvisning til sin egen vittighed en han lavede den 8. oktober om Trump White House efter endnu en Trump Twitter tantrum den morgen:

Når det er sagt, at i betragtning af de ulige huller mellem de tre tweets ser på tidsstemplerne, er det muligt, at det hvide hus dagplejepersonale lykkedes at i det mindste midlertidigt sætte præsidenten ned for en lur eller få ham til at drikke en juicebox eller hvad som helst.

Tilføjet bonus: HuffPost Comedy Channel, inspireret af Sen. Corker, fik TrumpDayCareActivities til at blive et Twitter top 10 trending emne også Billige Moncler Jakke Herre med denne opfordring til handling: