GOP Rusland memo giver Dems meget til at svare for kommentarer

GOP Rusland memo giver Dems meget til at svare for kommentarer

Demokraterne har været så hele kortet på Trump / Rusland, at det er svært at holde styr på alle deres svingninger.

Husk måde tilbage, da, da historien var, at Donald Trump og Vladimir Putin kom sammen for at stjæle præsidentvalget væk fra Hillary Clinton?

Men i kølvandet på udgivelsen af ​​GOP House Intelligence Committee memo om Rusland er min favorit meme, at Trumps minions og enablers sætter alle disse anti Dem historier derude for at redde deres fyr.

Siden hvornår har Trump minions i huset? Eller senatet? Hvem kommer til at lægge hovedet på hakkebolden for Trump uden for Sean Hannity fra Fox News? Republikanerne i Kongressen får stadig alting, når de skal stå med Trump om et problem. Så for at sige, at der er dette store pro Trump konspiration derude bare stammer troværdighed.

Lad os gå lidt tilbage Moncler DunJakke i historien for at skabe et fundament. Det er uden tvivl, at Den Demokratiske Nationale Komité og Hillarys kampagne kolliderede for at nægte Bernie Sanders den demokratiske præsidentvalg. Og selv med det hemmelige samarbejde gav Bernie stadig Hillary et løb for sine penge. I en retfærdig kamp kunne han meget godt have sejret. Han kunne meget godt sidde i Oval Office i dag. Tænk over det, demokrater.

Det er også uden tvivl, at Hillarys kampagne, DNC og Fusion GPS-selskabet stort set betalte for Trump / Rusland-dossieret, der har vist sig at have flere huller i det end Michael Wolffs ‘Fire and Fury’. Dossieret blev startet som GOP-oppositionsforskning, sandt, men blev ivrig afhentet og bragt over målstregen af ​​Hillary og resten.

På grund af disse skænderier er det alt for nemt at tro på, at det samme dossier, som Moncler Outlet Online folk i den viden vidste ved sin rod, var bare opo-forskning og vidste, at det var forkert, var faktisk brugt til at få en FISA-garanti for at aflytte på Trump-kampagnens rådgiver Carter Side.

Page, en olieindustri fyr, er ikke helt overhovedet mistanke. Han uddanner sine Kreml-kontakter. Han har gode ord til diktator Putin. Han er parlayed med russiske efterretningsmedlemmer.

Så var det værd at holde øje med? Jo da. Ligesom mange andre mennesker, der driver forretninger i Rusland eller andre globale hotspots, er folk der sandsynligvis mere loyale over for deres bundlinier end de er i deres lande.

Men en FISA-garanti? Dette var ikke noget superspy vi taler om. Og hvis Page var et så højt værdimål, med alle sine hemmelige topmøder, hvorfor var de allerede aflyst på ham?

Det er alt for troværdigt, at siden kun var et påskud til at få overvågningskroge til Trumps kampagne. Især når du ser anti-trump følelser af Peter Strozk, som var helt øverst på FBI’s Hillary e mail undersøgelse, og andre i Justitsministeriet.

Det bør chill hver amerikaner, hvis det er sandt, at FISA-processen blev brugt til partisk politiske formål. Det betyder, at det kunne ske med nogen af ​​os.

Du må ikke tro det hele. Men det kan ikke benægtes, at der er noget at se på den demokratiske side af alt dette. Bare naturlige nysgerrighed bør få dig til at få et dybere udseende taget.

Måske vil der være noget bevis på Trump / Rusland-samarbejdet. Specialråd Robert Mueller bør fortsætte med at grave. Trump bør tillade udgivelsen af ​​det demokratiske husunderretningskomitéens notat.

Og i stedet for samarbejde med Rusland, skal vi nu bekymre os om Trumps påståede hindring af retfærdighed efter det faktum. Fordi ikke Watergate lærte os, at omslaget altid er værre end forbrydelsen? Det ville sætte Trump helt i Nixon-territoriet. Hvis det er sandt.