GOP-klimaplanen giver mening

GOP-klimaplanen giver mening

En gruppe prominente republikanske republikker vedvarende besked til Washington onsdag: Klimaændringer er en trussel, der fortjener stor opmærksomhed, og GOP bør omfatte kloge måder at håndtere. Hvilke slags måder? Gruppen, der kalder sig Climate Leadership Council og omfatter to tidligere statssekretærer, James A. Baker III og George P. Shultz; to tidligere formænd for Rådet for Økonomiske Rådgivere, Martin S. Feldstein og N. Gregory Mankiw; og tidligere finansminister Henry M. Paulson Jr. har en CO2-reduktionsplan klar til at gå. Og det er fremragende.

I stedet for at forfalde i fiktionen, at kulstofemissionerne vil tage sig af sig selv med minimal regeringsintervention, bekræftede disse veteranske republikanske hænder, hvad økonomer insisterer på, er den bedste tilgang til at håndtere det udbredte kulstofemissionsproblem: en kulstofafgift. Sæt pris på Moncler DunJakke forureningen, og virksomheder og forbrugere vil ændre deres adfærd på tusindvis af måder, som regeringsmyndighederne ikke havde forudsagt og ikke kunne have tvunget. Denne proces, der drives af energiforbrugere, producerer de største kulstofbesparelser for bukken. Den grundlæggende struktur er også enkel nok for de fleste mennesker til at forstå, og da kongressen ville skrive det i loven, kunne det ikke let skifte fra præsident til præsident, som de nuværende regler kan.

Rådets plan skulle i første omgang pege skatten på 40 pct. Ton kuldioxidemissioner, som gruppens eksperter siger svarer til ca. 36 cent per gallon benzin og sætter den til at stige med jævne mellemrum år efter år. Hvordan kunne dette muligvis være en politisk vinder, især for republikanere, der tilbragte år anklager præsident Barack Obama for at forsøge at hæve energipriserne? Gruppen foreslår, at skatten erstatter det klimarådige miljøbeskyttelsesagentur, der er oprettet underobama, hvilket republikanerne hader. Planen ville også afkorte de penge, som skatten hævede tilbage til hver amerikansk.

Det samlede billede er så en politik, der vil ødelægge klimaproblemet for republikanerne uden at øge regeringsindtægterne, mens de ruller tilbage energibestemmelserne og sender amerikanerne en regelmæssig check i posten. Rådet regner med, at disse checks ville gøre det store flertal af amerikanerne, og især dem med lavere indkomster, helt eller bedre, efter at have trukket ud af, hvad de betalte for kulstofafgifter.

Alligevel vil det være et politisk langt skud. Energi interesser især de mest smukkeste af dem alle, kul vil kæmpe hårdt mod denne form for plan. Som normalt vil de skubbe for farlig passivitet i stedet.

Disse farvede i uldrepublikanerne har foreslået en elegant klimapolitik, der behandler et problem af udbredt bekymring og udgør ingen trussel mod konservativ ideologi. Resten af ​​det republikanske parti, og tør vi sige, demokrater, skulle høre.

Tilpasset fra Washington Post

Skoleskuddene i Parkland, Florida, har igen fokuseret opmærksomheden på pistol debatten. Flere mennesker end nogensinde fra NRA til politikere til almindelige amerikanere siger, at vi bør overveje at armere lærere til at beskytte børn i tilfælde af en skydning. Nogle siger, at det ikke kun giver mening ud fra et defensivt synspunkt, men kan også modvirke, at det ville være skydere fra at udføre deres planer i første omgang. Andre siger det er en forfærdelig ide, der gør det næsten sikkert, at flere studerende vil dø i krydsilden, især hvis lærerne ikke er uddannet i aktive shooter scenarier. De Billige Moncler Sale siger også, at det er et tegn på, at vi giver op, at vi skal acceptere skole skyderier er ‘nye normale’. Hvad synes du?