GOP i sidste senatale

GOP i sidste senatale

Ved middagstid torsdag modtog senge Al Franken (D MN) Senatet for sidste gang og gav en halv timers afgangstale, der berørte alt fra vælger svig til klimaforandringer, men holdt en overordnet besked om, at Trump administrationen chipper væk ved søjler, der støtter det amerikanske demokrati.

I løbet af de sidste par uger har der været spekulationer om, at Franken måtte gå tilbage med sit løfte om at træde tilbage, da han lavede sit oprindelige afgangstal i begyndelsen af ​​december. Men i onsdagens bemærkninger gjorde Minnesota-lovgiveren det klart, at han faktisk pakker sine poser i Washington og brugte sin endelige mulighed for at skitsere, hvad han på et tidspunkt kaldte de hvide huss og middelklassede beslutninger.

har været heldig at have en dedikeret, hårdtarbejdende medarbejder både i Washington og Minnesota, og jeg har ingen tvivl om, at de vil fortsætte med at gøre gode ting og tjene vores nation godt Franken sagde.

Han vendte derefter fokus til hverdagens amerikanere og sagde, de fleste mennesker tænker på politik, de tænker på argumenter, og det er en stor grund til, at folk ikke kan lide politik.

siden jeg forlod senatet, troede jeg, jeg ville tage en stor risiko og sige et par ord til fordel for argumenter.

Den tidligere Night Live cast medlem begyndte at lægge ind i Trump administrationen, og republikanernes seneste gennemførelse, siger værdier, der driver den republikanske dagsorden i dag handler om at konsolidere politisk og økonomisk magt i hænderne på virksomheder og de meget velhavende. Han fortsatte med at tage skatteregningen, som kongressen bestod i denne uge, der skabte en enorm giveaway, som gavner deres velhavende kampagnedonorer inden 2027, 83 procent af fordelene i den republikanske skatteregning vil tilfalde de øverste 1 procent af indkomsterne, at folk, der gør mere end $ 912.000 om året har vi virkelig brug for et andet datapunkt?

Han beskyldte derefter præsidenten for at forsømme de mænd og kvinder, som Trump lovede at tjene i sin indledende adresse. Han sprængte også administrationens bestræbelser på at besejre Obamacare og sagde (Trump-kampagnen lover at have en sundhedsforsikring for alle, da hans administration forsøgte at levere på dette løfte, republikaner udtænkte og vedtog et lovforslag, der ville have resulteret i, at 23 millioner færre mennesker havde sundhed forsikring.

Franken var hårdt kritisk over for GOP-holdningen om klimaændringer og sagde, at end at være sammen med mig og mine demokratiske kolleger ved at konfrontere udfordringen med klimaændringer, har republikanerne bestilt en tilbagetrækning på vegne af fossile brændstofindustrien og andre private interesser.

præsident og dets allierede i kongressen har aldrig ladet videnskab eller sund forstand stå i vejen for ideologi, sagde franken.

Under min tid i senatet kæmpede jeg hårdt for at bevare netneutralitet, slå tilbage mediekonsolidering og beskytte amerikanernes grundlæggende ret til privatlivets fred. Jeg tager kort tid til senat gulvet for at tale om dette arbejde.

Han pegede på en meddelelse fra oktober, da Trump-administrationen forsøgte at trække prævention fra sundhedsforsikringsdækning og sagde, at kvinder har adgang til prævention, er afgørende for den økonomiske sikkerhed for vores familier trods de millioner af kvinder, der har haft gavn af politiet og til trods for videnskab har Trump administrationen udtalt politikken.

Franken tilbragte en stor del af hans tale angreb Trump argument om at han vandt den populære stemme, siger at være klart, præsident Trump mistede den populære stemme med henvisning til ingen beviser, ingen stat rapporterede nogen indikation af udbredt [vælger] svig. Men det stoppede ikke Trump administrationen fra hurtigt at vende præsidenten tweets til politik. Det Hvide Hus oprettet en ny kommission Moncler Udsalg ledet af Kansass udenrigsminister Chris Kobach, en højrefløjs-ekstremist, der har lavet en karriere for menneskehandel i vælgernes svindelmyth.

Senatoren lukkede med at sige om forbedring af menneskers liv. Det amerikanske folk ved det for at være sandt, og de fylder mig med håb om vores fremtid. Billige Moncler Jakke Herre Franken har fastsat den officielle dato for sin opsigelse som den 2. januar.