GOP har til formål at rein i liberale byer

GOP har til formål at rein i liberale byer

‘Hvad vi ser, er at omgå den proces, der er på plads’, siger Linda Upmeyer, den republikanske taler i Iowa State House. ‘Jeg tror, ​​vi vil sandsynligvis se på sprog på forløsning, så staten træffer beslutninger, hvor den burde , og byer og amter træffer beslutninger, hvor de skal. ‘Demokrater og byembedsmænd ser dog forløsningsloven som en magtgreb, der sigter mod at begrænse lokal styring i deres partiets sidste bastioner af politisk magt, som er blevet jordnul i Kæmp for at modstå Trump.Preemption lovene er ikke noget nyt i amerikansk historie. Forfatningen gør det klart, at føderal lovgivning erstatter statslov og lignende bestemmelser i statsforfatninger giver statslovgivningen fortrinsret over lokale love. I de seneste årtier har tobaksvirksomheder brugt præfikslove til at overvinde lokale rygningsforbud, og National Rifle Association vendte sig til præfusion for at blokere byer fra at gennemføre nye pistol kontrol foranstaltninger.Men i de sidste fire år, efter republikanerne fejede magt i lovgivninger over hele landet, antallet af problemer, som stater hævder deres rettigheder er skyrocket, sagde Mark Pertschuk, direktør for Oakland baserede græsroder Forandring, som holder tætte faner på forfaldslovgivning. Spændingen er vokset som byer eksperimenterer med foranstaltninger til at øge indtægterne, holde deres borgere sunde eller tilføje nye beskyttelser for arbejdstagere, og som republikanere har vundet kontrol over stater, hvor demokraterne stadig kører store byer. I de sidste 10 til 15 år er byer blevet laboratorier for innovation, ’sagde Brooks Rainwater, direktør for Center for City Solutions på National League of Cities, der er imod lokale forfaldslove. ‘De uoverensstemmende synspunkter hos dem på lokalt plan og dem på statsniveau har ført til nogle reelle udfordringer.’ Det konservative amerikanske lovgivningsmæssige udvekslingsråd har tilbudt fem eksemplarer om præmieforslag på alt fra lokale mindstelønninger til regler for genetisk modificeret mad og andre landbrugsprodukter. I løbet af den sidste måned har lovgivere i Michigan og Wisconsin vedtaget love, der forhindrer lokale myndigheder i at forbyde plastikvarer. I de sidste par år har domstolene opretholdt Colorado og Texas lovgivernes rettigheder for at forhindre kommuner i at forbyde hydraulisk brud, også kendt som fracking inden for deres grænser. Ohio er den seneste stat for at forhindre lokale bestræbelser på at hæve minimumslønnen, Moncler Sale efter at Cleveland forsøgte at øge lønnen for sine lavest betalte arbejdstagere. Lokale kontrolpersoner bekymrer sig over, at med den indgående Trump administration vil endnu mere strøm bløde væk fra byer og amter. Republikanske ledede lovgivere i begge stater blokerede disse bestræbelser, før Federal Communications Commission trådte ind. Forud for antallet af foranstaltninger, der sandsynligvis vil komme op i lovgivningen i de kommende måneder, tilføjede Pertschuk: ‘Dette vil være det værste år, vi har nogensinde havde. ‘Selv den kontroversielle HB2 lov, der blev afholdt i år af North Carolina’s republikanske kontrollerede lovgiver, er en forfatning lov: Det blokerede byen Charlotte fra at håndhæve anti-diskrimination foranstaltninger, der var stærkere end statewide love allerede på bøgerne. Dette år foranstaltninger, der ligner HB2, foregriber lokale beskyttelse for homofile, lesbiske og transpersoner, er allerede indgivet i stater som South Carolina, South Dakota og Texas.Legislators i andre republikanske ledede stater vil sandsynligvis målrette såkaldte helligdomsbyer, der giver ly til udokumenterede indvandrere. Pennsylvania republikanere vil sandsynligvis overveje måder at forhindre en ny skat på sodavand og sukkerholdige drikkevarer i Philadelphia. Og Virginia republikanerne håber at reducere en kommunes evne til at spille favoritter blandt udviklere. ‘Lokaliteter kæmper for dollars,’ sagde Virginia State Sen. Bryce Reeves (R). Men han tilføjede: ‘Disse kræfter ikke direkte opregnet ned til amter, de kan ikke gøre. Det, du har set, er en slags overskridelse af disse grænser. ‘Mindst nogle republikanske dominerede stater overvejer, hvad Pertschuk kalder’ tæppeforebyggelse ‘love, svarende til en foranstaltning, som Arizona lovgivere bestod sidste år. Denne lov ville gøre det muligt for staten at afskære midler til byer, der nægter at opgive love, der strider imod statens lov. Byen Tucson er midt i et lovligt kamp over en lokal våbenkontrolforanstaltning, som advokatmanden Mark Brnovich (R ) siger står i kontrast til statslovgivningen. Nogle demokrater siger, at forældelseslove omgår Moncler DunJakke vælgernes vilje i storbyer og repræsenterer hykleri fra republikanere, der nævner det tiende ændringsforslag i kampene for staternes rettigheder. Men republikanerne siger, at de fleste magter burde hvile med staterne, snarere end den føderale regering eller lokaliteter. ‘Staterne skabte den føderale regering, ikke omvendt,’ sagde Keith Faber, en republikansk statslige senator fra Ohio, der sponsorerede mindstelønnen . ‘Så når vi taler om lokal kontrol, mener vi statsstyring.’