Gop har hårde løb for en ændring

Gop har hårde løb for en ændring

Repræsentanternes Hus. Rep. Bill McCollum, R Longwood.

Alt dette spænding i Florida? De fleste år, dagen efter kvalifikation er det tidspunkt, hvor de etablerede operatører primært begynder at arbejde på deres valgnat sejrtaler.

Men i år er to løb, herunder Orlando ’s District 8 kongreskamp, ​​målrettet af demokrater, der håber at vinde hjemmet, de mistede for republikanerne i 1994. Florida-løbene kombineret med forventede sejre fra demokrater i Californien og andre steder kunne svinge magtbalance i Washington.

Florida var ude af radar skærmen i 1998, ’siger Screven Watson, administrerende direktør for Florida Democratic Party. I år har nationalpartiet målrettet to pladser her, og det er stort. ”

Party ledere leder efter tidligere Orange County formand Linda Chapin for at fange District 8 sæde. Chapin vil møde vinderen af ​​en republikansk primær blandt staten Rep. Bill Sublette, advokat Ric Keller og forretningsmand Bob Hering.

Demokrater regner også med en langvarig statslovgiver fra Moncler DunJakke Miami Beach, Elaine Bloom, for at slå E. Clay Shaw, en stærk republikan fra Fort Lauderdale.

I de stærkt og nationalt finansierede kampagner af disse to kvinder hviler en tredjedel af Demokratiske Partiets strategi for at kræve et flertal af Parlamentet. Blandt alle 435 Husstole er færre end 40 involverede virkelige contests.You kan være sikker på, at disse løb vil være velfinansieret, ’siger statsminister republikanske partiformand Al Cardenas for nylig. Ja, de vil være konkurrencedygtige. Men jeg er sikker på, at vi vil vinde dem. Ressourcer vil ikke være et problem. ”

Selv hvis demokraterne skulle tage kongressen på bagsiden af ​​Chapin og Bloom, er der ingen chance for, at statens delegation ville miste sin republikanske bøjning.

Demokrater undlod at markere kandidater i syv af Florida ’s 23 kongresdistrikter, hvor republikanerne havde et flertal på 15 8. GOP forlod tre demokratiske operatører uden problemer. Senatkampen Gallagher og McCollums kampagner spildte ikke tid til at definere temaet for den primære.

McCollum vil hamre væk ved Gallaghers støtte til skatteforhøjelser i løbet af hans mandat som forsikringskommissær. Gallagher støttede en pennyomsatsskat for at løse Floridas fængselstrømpe i 1993 og en 1992-plan for at beskatte arbejdstagere og arbejdsgivere for langsigtet sundhedspleje.

Jeg kan ikke forestille mig, at Florida-republikanerne ville nominere en pro skattekandidat til Florida Senatet, ’sagde McCollum kampagnekonsulent John Sowinski. McCollum har brugt sin karriere til at skære skatter og reducere størrelsen af ​​regeringen.’ ‘

Gallagher vil påpege, at McCollums 18-årige kongreskarriere gør ham til en skabning af Washington, der ikke er i stand til at tackle statens uddannelse og kriminalitetskampe.

Vi her i Florida ved, hvordan vi skal løse disse problemer bedre end karrieren Washington bureaukratier, ’sagde Gallagher.

Gallagher og McCollum er blandt 12 kandidater, der viger for at erstatte pensionerende republikanske senge Connie Mack. Den mest kendte er Democrat Bill Nelson, statsforsikringskommissæren. Nelson bliver nødt til at drive en primær mod Newall Daughtrey, en tidligere Opa Locka City Manager, der tabte et løb for statskonkurrencen i 1998, og den politiske nybegynder David B. Higgenbottom af Frostproof.

Tre kandidater, staten Rep. Willie Logan fra Opa Locka, Andy Martin fra Fort Lauderdale og Darrell L. McCormick i Gainesville, kører uden fest tilhørsforhold. Joel Deckard fra Jacksonville er Reform Party kandidat, og Joe Simonetta fra Sarasota er Law Party kandidat. Rep. John L. Mica, R Winter Park, står overfor en udfordring fra DeLand Democrat Dan Vaughen.

Lakeland bilforhandler Mike Stedem er den demokratiske kandidat mod staten Rep. Adam Putnam, R Bartow, til det 12. distrikts sæde for pensionister Rep. Charles Canady, R Lakeland.

Rep. Dave Weldon, R Melbourne, vil stå over for hans hårdeste udfordring i år fra statssekretær Patsy Ann Kurth, D Melbourne.

Der vil være nogle chokere i november, ’sagde Watson og tilføjede, at Billige Moncler Sale hvis Washington strateger opmærksom på Florida vil være en stor ændring. Men jeg tror, ​​vi kunne vænne os til dette. ”