GOP endelig fire hvert håb for en Super Tuesday

GOP endelig fire hvert håb for en Super Tuesday

COLUMBUS, Ohio Grib popcorn og scoreblade.

Den republikanske nomineringskonkurrence har nået den såkaldte ‘Super Tuesday’, når 10 stater vil stemme i GOP-primæren, og 419 delegerede er på spil.

Og konkurrencerne spænder ikke kun landet geografisk, men driver også gamuten fra sociale konservative stater til mere moderate og velhavende stater til dem, der ramte hårdest af den slumping økonomi.

Erstwhile frontrunner Mitt Romney leder til Super Tuesday med meget af momentumet, efter at have vundet de sidste fem GOP konkurrencer Maine, Michigan, Arizona, Wyoming og Washington State på lørdag.

Han tog også to vigtige påtegninger i løbet af weekenden fra meget indflydelsesrige kongresrepublikanere; Husets flertal leder Eric Cantor of Virginia og Oklahoma Senator Tom Coburn.

En række sejre til Romney, især i Ohio og Tennessee, hvor han og Rick Santorum kører nakke og hals i afstemningerne, kunne frygte frygt blandt nogle republikanere, at han kan udvide sin støtte selv i syd.

Romney forventes også at vinde i Virginia, Massachusetts, Vermont og Idaho.

‘Hvis Romney vinder Ohio og især hvis han på en eller anden måde kan vinde Tennessee, så er han helt sikkert tilbage på førersædet for at vinde denne nominering,’ sagde Kyle Kondik med University of Virginia Center for Politics mandag.

‘Det ville være et rigtigt chok, hvis han ikke vinde de fleste delegerede (tirsdag) over hele linjen.’

Men hvis det socialt konservative Santorum trækker vinder i Ohio og Tennessee, forventes han også at vinde i Oklahoma, det ville gå langt for at bevise hans trifecta i sidste måned i Midtvesten var ikke en fluke, og han ville fortsætte med at montere en stadig mere alvorlig udfordring til Romney som den endelige republikanske kandidat.

Newt Gingrich, Moncler Outlet Online der er faldet til bunden af ​​pakken efter sin ensomme sejr i South Carolina i januar, har sagt, at hans hjemstat Georgia også er den største præmie på tirsdag, at han skal ‘vinde’ for ham og har brugt størstedelen af ​​hans kampagne for nylig i den pågældende stat. Det er også den eneste, som den tidligere hushøjttaler forventes at vinde på Super Tuesday.

Libertarian lænende Texas kongresmedlem Ron Paul, den eneste kandidat, der endnu ikke har vundet en konkurrence i GOP nomineringskampen, fokuserer på de tre caucus stater Alaska, Idaho og North Dakota, hvor hengivne tilhængere kan holde større sving. På søndag indrømmede Paulus på CNN, at hans chancer for at vinde den republikanske nominering er ’slanke’, men ved at samle delegater på vej ind i konventet, kunne han hjælpe med at styre festen mod sin libertariske, anti-krige, fiskale ideologi.

Selv hvis han ikke vinder en enkelt stat tirsdag, er det usandsynligt, at han vil forlade løbet.

Faktisk vil alle fire endelige kandidater indsamle delegerede tirsdag, da ingen af ​​de 10 stater i spil er vinder tager alt, så selvom Super Tuesday måske dramatisk ændrer den republikanske nomineringskamp, ​​vil det sandsynligvis ikke vinde ned på banen.

‘Det kan være disse fire fyre i et stykke tid. Der er ingen åbenlyst person, der ville forlade løbet efter (tirsdag)’, fortæller Kondik QMI Agency, og tilføjer den lange uddragne GOP-kamp er ‘af design.

‘Før processen startede, var ideen at have en længere kamp, ​​fordi der var en vis ulykke, at John McCain fik nomineringen så hurtigt i 2008. Så GOP fik, hvad det ønskede,’ sagde han. ‘Mens det lange løb Billige Moncler Sale endte med at være godt for demokraterne i 2008, ser det ikke ud til, at det er tilfældet for republikanere denne gang.’.