GOP dykker dybere ind i galskab

GOP dykker dybere ind i galskab

Af hensyn til argumentet, lad os tage præsident Trump og hans Fox News cheerleaders på deres ord, at de virkelig tror på memo Rep. Devin Nunes, R Californien, udgivet fredag ​​afslører et alvorligt angreb på vores friheder af FBI og Justitsministeriet .

Nah. Bare for sjov.

Det er simpelthen ikke muligt på noget niveau at tage alvorligt histrionics fra Trump og hans sande troende allierede over Nunes memo bortset fra som bevis for, hvor langt Billige Moncler Jakke Dame GOP har kastet sig i kynisme og galskab.

En masse lov og orden, krig mod terror Republikanerne lyder pludselig som talsmænd for den amerikanske borgerlige frihedsunion, så alvorlig er deres bekymring for, at vores regering på ingen måde kan overtræde den hellige skyldige proces. Forestil dig, hvordan sådanne forfædre i forfatningen ville protestere hvis man siger, at selv samme regering skulle holde mistænkte i tilbageholdelse i et årti eller mere uden afgifter eller retssager. Vent, min dårlige: Jeg synes at minde om republikanere, der bifaldt med gusto, da Trump i sin EU-adresse meddelte, at fængslet i Guantanamo Bay vil forblive åbent.

Nunes, formand for House Intelligence Committee, pakket så meget halv sandhed og forvrængning i fire korte sider, at det er svært at vide, hvor man skal begynde. Hans håb skal have været, at alle ville fare vild i tyk ukrudt med bulten i detaljer og tabe syn af det store billede. Det er slet ikke et billede.

Punktet i notatet er at foreslå, at FBI og Justitsministeriet under Barack Obama i oktober 2016 forkert opnåede en hemmelig advokat til at føre tilsyn med den tidligere Trump-kampagnerådgiver Carter Page. Vi skulle tro, at warranten var baseret på information i ‘discredited’ Christopher Steele-dossieret om Trumps forbindelser med Rusland. Vi får også at forstå, at relevante oplysninger ikke er behæftet med dommeren: den omstændighed, at Steele’s firma blev oprindeligt ansat af demokrater søger snavs på Trump. Nunes indebærer stærkt, men siger ikke helt, at der ikke ville være nogen russisk undersøgelse uden dossieret, som blev forkert gengivet af anklagere.

Ta da! ‘Dette memo bekræfter helt’ Trump ‘i sonde,’ sagde præsidenten desperat i en tweet.

Problemet med Trumps selvstændige befrielse er, at alt, hvad memoet forsøger at få os til at tro, er falsk. Dossieret var ikke den eneste information, som retten påberåbte sig til at godkende warrant. Steele er en respekteret tidligere britisk efterretningsagent, og nogle af de dossierets resultater synes at være korrekte. Dommeren blev ikke fortalt, at dossieret var finansieret af demokraterne, blot en partisk ‘politisk enhed’, men materialerne fra FBI gjorde det klart, at det var en enhed, der var imod Trump. Notatet anerkender hele sonden begyndte med George Papadopoulos , en anden kampagnerådgiver, måneder før siden kom selv ind på billedet.

Selvom dossieret aldrig var blevet skrevet, ville Trump og hans kampagne stadig blive undersøgt. Hvis du ikke tror på mig, tag det fra Rep. Trey Gowdy, R South Carolina, hvis partisanlige legitimationsoplysninger er uimodståelige. ‘Der er en russisk undersøgelse uden et dossier,’ sagde han søndag.

Tre andre republikanske medlemmer af Intelligence Committee kom sammen med Gowdy på søndagshowerne for at aflevere, hvad der lød som en koordineret besked: Selvfølgelig er notatet en frygtelig seriøs ting, men det undergraver Moncler Udsalg ikke særlig rådgiver Robert Muellers undersøgelse.

Det lød som en advarsel til Trump, som måske var fristet til at bruge notatet som et skøn om at slippe af med den plagsomme Mueller. Det er ikke sådan, at Trumps fawning-hofter på ‘Fox Friends’ fortalte ham, at dette memo-gambit skulle træne. Hele Rusland ting skulle være forbi.