Good News Agency

Good News Agency

Good News Agency bærer positive og konstruktive nyheder fra hele verden om frivilligt arbejde, FN’s arbejde, ikke-statslige organisationer og institutioner, der beskæftiger sig med at forbedre livskvalitetsnyhederne, der ikke går ud i løbet af en dag. Den distribueres gratis via internet til medier og redaktionelle journalister, ngo’er, serviceforeninger og gymnasier og gymnasier rundt omkring i verden.

Det er en helt frivillig tjeneste af Associazione Culturale dei Triangoli e della Buona Volont Mondiale, en uddannelsesmæssig velgørenhed forbundet med De Forenede Nationers Department of Public Information Det er en tilhænger af den globale bevægelse for fredens kultur. I slutrapporten for årtiet for et kultur af fred-projekt (2001 2010), der blev stillet til FN’s generalsekretær til præsentation til FN’s generalforsamling, er Good News Agency indgår blandt de tre ngo’er, der har spillet en aktiv rolle på området af information via internettet.

Fred og sikkerhedEnergi og sikkerhed Miljø og dyreliv

Kultur og uddannelseIndia ratificerer Paris klimakonvention i FN, bringer den stadig tættere på at træde i kraft

2. oktober 2016 Indledt Paris-aftalen om klimaændringer stadig tættere på ikrafttrædelsen, indgik Indien i dag den nye globale aftale i De Forenede Nationers hovedkvarter i New York og blev det 62. land for at deponere sit retlige ratifikationsinstrument. Handling om klimaændringer er afgørende for at nå de bæredygtige udviklingsmål og skabe en mere velstående, retfærdig og livlig fremtid for alle mennesker. Den Internationale Straffedomstols afgørelse er et vartegn ved at anerkende betydningen af ​​arv for menneskeheden som helhed og for de samfund, der har bevaret det gennem århundrederne. Det støtter også UNESCO’s overbevisning om, at arv spiller en vigtig rolle i genopbygningen og fredsopbygningen, siger Moncler Outlet Online Irina Bokova, generaldirektør for UNESCO.

UNESCO fremhævede i dag, at afgørelsen, en første under ICC-stiftelsen Rom-statut, er et skridt til at stoppe straffrihed for ødelæggelsen af ​​kulturarven. Agenturet påpegede også, at sagen os alle, hvordan arvbeskyttelse er blevet et stort sikkerhedsspørgsmål, som ikke kan afskæres fra beskyttelsen af ​​menneskeliv. Den omfattende kerneforbudsforbudsforbud forbyder alle atomeksplosioner til civile og militære formål.

Den omfattende kerneforbudsforbudsforbud forbyder alle atomeksplosioner til civile og militære formål. 1

29. september, Fairfield, Conn., USA Familier vil kunne strømme på Netflix det nye børneprogram ‘Mack Moxy’, herunder en episode om vigtigheden af ​​læsning og tidlig læsning skabt i partnerskab med Save the Children. I USA tilbyder Save the Children et kontinuum af tidlige programmer til læsning i nogle af de mest marginaliserede samfund. Organisationen støtter mødre under graviditeten, giver hjembesøg til familier af spædbørn og småbørn, hjælper unge børn med at gøre sig klar til skole, kører læsefærdighedsprogrammer i grundskolen og giver lokale ledere mulighed for at prioritere tidlig læsefærdighed. Ved at nå sårbare børn tidligt og hjælpe dem med at komme på vej til at være børnehave klar og læse godt efter tredje klasse, forbereder Save the Moncler Jakke Dame Children børnene til at lykkes i resten af ​​deres skoleår og derover. Ved at kombinere toppmoderne 3D-animation, live action-marionetter, sjove eventyr, humor og musik, er hver Mack Moxy-episode rettet mod børn i alderen 3 til 7 og inspireret af de gode humanitærers venlighed, der gør denne verden til et bedre sted.

Facilitet for flygtninge i Tyrkiet: EU underskriver tilskud til millioner af penge til at hjælpe flygtninge med uddannelse og sundhed