Gonzales dominerer MTAL wrestling mesterskaber for ligaen

Gonzales dominerer MTAL wrestling mesterskaber for ligaen

At opbygge et dynasti sker ikke ved et uheld.

Før sæsonen startede, fortalte Gonzales High træner Larry Rodriguez sine brydere at glemme sidste års præstationer.

vil blive givet til dig, sagde rodriguez. skal have kortvarig hukommelse Du skal arbejde hårdere. Det er meget sværere at gentage. hårdt gør det en tre tørv?

Spartanerne samlet sikkert deres mest dominerende Moncler Outlet Online præstationer, da Rodriguez wrestled i Gonzales i 1978 og kørte til deres tredje straight Mission Trail Athletic League holdtitel torsdag. Bag otte ligamestere udlod Gonzales løber op Carmel 184.5 til 107, med vært Pacific Grove færdig med en fjern tredjedel med 88.

holdmesterskab betød meget for os, sagde to-time-ligamesteren Bobby Ochoa. kom ud og henrettet. Vores hårde arbejde og dedikation afværget. Vores trænere troede på os. der vandt sin anden lige titel på 197 pounds med pin, var en af ​​syv Gonzales wrestles at gentage som ligakampioner.

der er pres for at forsvare en titel, sagde Ochoa, hvem er en junior. Jeg har lige fokuseret. Jeg var forberedt mentalt og fysisk. der ikke har mistet et dobbelt møde Billige Moncler Sale i tre år, havde konkurrenter i 12 af de 14 vægtklasser, med alle 12 efterbehandling i top fire.

gruppe har stor arbejdsetik, sagde rodriguez. som brødre til hinanden. Vi er en stor familie. Det kommer indefra. De bundet sammen og arbejdede hårdere. MTAL-mestere omfattede Miguel Mendoza (115), Greg Alfaro (128), Tony Viorato (162), Josh Mendoza (122), Eric Correa (134) og Eric Albarran (172).

Tæt på og uden for måttene, sagde Ochoa. Hjælp hinanden, skubbe hinanden. Ikke kun på måtterne, men også i klasseværelset. Anguiano (140) var også en ligamester for Gonzales. Justin Uribe (154) og Arin Uribe (147) var begge løbere mens Victor Liamas (222) sluttede tredje og Isabel Leon fjerde (108).

Ochoa vil gå ind i næste fredag ​​Central Coast Section Championships rangeret sjette. De tre øverste i hver vægtklasse frem til staten mødes.

Staten er bagud i mit sind, sagde Ochoa, hvem er 28 7 i år, mest ved hjælp af ben. bekendt med konkurrencen. Jeg fik arbejde endnu hårdere, hvis jeg vil tage det næste skridt. vandt være alene, da ni af hans holdkammerater vil gå videre til sektion mesterskabet, som afholdes den 23. februar i Independence High i San Jose.