Gonzaga forventer hård test fra San Francisco

Gonzaga forventer hård test fra San Francisco

SAN FRANCISCO Spillet før det store spil skal være mere konkurrencedygtig end Gonzaga’s første fem West Coast Conference-spil.

Det skal næsten være, idet Zags har overvundet fire af deres fem konferencefjender med mindst 30 point. De førte den femte, Loyola Marymount, med 25 før de satte sig for en 19 point sejr.

Derefter er San Francisco, som blev valgt Billige Moncler Jakke Dame fjerde i WCC trænere ‘preseason poll og var i dette kvarter indtil torsdagens sidste sekund nedbrydning. Dons tog føringen på Souley Boums skov med 3 sekunder tilbage, men Boum fouled LMUs Jeffery McClendon på en desperation 3 pointer med 0,7 sekunder tilbage.

McClendon nailed alle tre frie kast for at give LMU sin første konference vinde og aflevere Dons ‘et hjerteskærende tab.

Nr. 15 Gonzaga (15 3, 5 0 WCC) og USF (10 8, 2 3) spids kl 6:30 lørdag ved krigsminde på Sobrato Center. The Dons er et af kun fire WCC hold med en vindende samlet rekord.

‘Nu er vi venlige skift i den øverste del af ligaen, så der kommer til at være et reelt uptick i niveauet af spil vi står over for,’ sagde træneren Mark Few, efter at Gonzaga revet Portland 103 57 på torsdag. ‘Det er et vejspil mod nogen, der’ riper og klør for at slutte i den øverste tre eller fire i ligaen. ‘

Gonzaga er bundet med Saint Marys (16 2, 5 0) på toppen af ​​WCC og alle andre har mindst to tab. Den første af to Zags Gaels showdowns er torsdag i Spokane.

GU seniorspiller Johnathan Williams forlod lørdagens kamp efter at have ramt knæ med Portlands JoJo Walker. Williams har tilsyneladende et kontusion, men ingen strukturel skade, ifølge få. Williams var optimistisk, at han ville kunne spille mod USF.

Gonzaga og i mindre grad er Saint Marys knapt blevet skubbet af konference modstandere. De rangerer 1 2 i scoring offensiv og scorer forsvar. GUs vindermargin er 35,4, Saint Marys 17.4. Gaels har konfronteret en hårdere liga planlægge til dette punkt.

Gonzaga har været en håndfuld konference med den indvendige produktion af Williams, Killian Tillie og Rui Hachimura, og fire startere, inklusive Tillie, skyder over 40 procent ud over 3-punktet buen.

The Dons returnerer de fleste af deres nøglespillere fra sidste års 20-sejr i træneren Kyle Smiths første sæson. De har tilføjet ildkraft med Boum, en slank 6 fod 3 vagt, der har været en knockdown 3 point shooter med en evne til at komme til free throw line. Boum gennemsnit 14,1 point i cirka 22 minutter pr contest.

USF har 12 spillere i gennemsnit mindst 9 minutter pr. Spil, ledet af at vende vagt Jordan Ratinho og Wing Chase Foster, men de mangler sophomore guard Charles Minlend, som har været sidelined hele sæsonen med en skulderskade.

Den Dons rang sidste i konferencen i scoring på 69,3 point per udflugt.

The Zags vandt en 95 80 shootout her sidste år bag Nigel Williams Goss ’36 point.

‘Jeg ved hvert år, jeg har spillet San Francisco, de har bragt kampen,’ sagde seniorvagter Silas Melson. ‘Vi forventer ikke at sove i gymnastiksalen og forventer at gå ud med sejren. Vi forventer at gå hårdt og Billige Moncler Jakke Herre gøre de ting, vi har gjort i løbet af de første fem spil. ‘