Golovkin og Alvarez kæmper for en brutal tegning

Golovkin og Alvarez kæmper for en brutal tegning

LAS VEGAS, Nev. Canelo Alvarez og Gennady Golovkin argumenterede efterfølgende om, hvem vandt deres mellemvægtskonkurrence.

Ingen kunne argumentere for, at det ikke var en stor kamp.

Golovkin bevarede sine mellemvægt titler lørdag aften, kæmper til en 12 runde træk med Alvarez i et brutalt slag, der sluttede med begge krigere holde deres hænder højt i sejr. Det var en kamp, ​​der ikke var fortjent til at tabe, og da scoren blev talt, gjorde det heller ikke.

De mellemvægtige år i vejen levede op til sin hype, da de to krigere handlede store slag og gik efter hinanden i 12 runder. Hverken var ned eller alvorligt skadet, men begge landede store slag til hovedet, der havde mængden skrigende i spænding.

Alvarez samledes sent for at vinde de sidste tre runder på hvert scorecard og trække ud uafgjort, selvom begge krigere hævdede sejr.

vandt 7 8 runder let, sagde Alvarez. var overlegen inde i ringen. folk giver mig tegning. Jeg fokuserer på boksning, sagde Golovkin. mine bælter, jeg er stadig mester. Jeg tabte ikke. var aggressoren hele vejen igennem og landede slag, der havde sat andre krigere på lærredet. Men han kunne ikke slå Alvarez ned, og den mexicanske bokser mere end stod selv i udvekslinger med Triple G. De to blev stadig brawling som de sidste sekunder krydsede.

Alvarez ledte efter de tre første runder, da Golovkin dominerede mellemrundene. Efter en pep snak fra hans hjørne kom Alvarez mere aggressiv i 10. runde for at trække træk.

To scorecards var tæt, med Golovkin foran 115 113 på en og 114 114 uafgjort på den anden. Men veteran dommer Adalaide Byrd havde uforklarligt Alvarez vinde 118 110, hvilket gav ham alt andet end to runder. Associated Press scorede det 114 114.

Golovkin, som aldrig har tabt i 38 kampe, bevarede sine mellemvægttitler. Men Alvarez viste, at han ikke kun kunne tage slagsmål fra kæmperen fra Kasakhstan, men lande sig selv at fortælle slag.

En frenzied crowd på 22.358 på T Mobile Arena brølede i løbet af kampen, da de to mellemvægte satte på den slags show, som boxing purister havde forventet. De brawled, brugte skarpe jabs og tæller til tider, med hverken en villig til at give den anden meget jorden.

Alle mine venner fra Mexico, sagde Golovkin. ønsker en ægte kamp. Jeg vil have et stort drama show. var masser af drama mod slutningen af ​​kampen som Alvarez samledes i de sene runder og rocket Golovkin med uppercuts og store højre hænder. Men lige så snart han landede tog han ofte en tilbage fra sluggeren, så frygtet, at de fleste andre krigere undgik ham.

Der var endnu mere drama på scorecards, da Byrd scorer var af de to andre med en bred margin.

en dommers liv, siger Bob Bennett, administrerende Moncler Sale direktør for Nevada State Athletic Commission. havde en dårlig nat i en stor kamp. var en kamp fra åbningsbjælken, da Golovkin forsøgte at gå Alvarez kun ned for at blive ramt af skarpe tæller.

Begge krigere rejste deres hænder i triumf ved den sidste klokke og hoppede ind i armene på hjørnet mænd. Så ventede de, da scorecards blev tilføjet for at se, hvem der ville forlade ringen med bælterne.

ikke min skyld, sagde Golovkin. læg pres på hver runde. forudset før kampen, at de sene runder ville ligne en gadekamp, ​​og på en måde gjorde de det. Begge krigere var villige til at handle, og begge havde ingen problemer med at lande hårde skud til hovedet.

Ringside stans statistik krediteret Golovkin landede 217 af 703 slag, mens Alvarez landede 169 af 505.

Golovkin havde jaget Alvarez i næsten to år, forsøger at få signaturkampen, der ville betale ham millioner og gøre ham til en pay-per-view tegne alene. Alvarez, den rødhårede kendt som Canelo, sluttede endelig til kampen, efter at Golovkin så ud til at være sårbar tidligere i år mod Daniel Jacobs i en beslutningspejl, der stoppede hans knockout-stribe ved 23 kampe.

Men Alvarez sagde Golovkin havde noget, han ikke ventede, og at hans magt var, hvad det var lavet til at være.

Golovkin, der flyttede til Los Angeles fra Kasakhstan for at forfølge stjernen i ringen, sagde, at han ville byde en anden kamp

Selvfølgelig vil jeg have en rematch, sagde han. vil have en kamp. En sand kamp. Jeg har mine bælter. Jeg vil have et mesterskabskamp. sagde, at han var mere end villig til at gøre det igen.

ja, hvis folkene vil have det, sagde alvarez. vandt, det var uafgjort. Jeg sagde altid, at jeg skulle være et skridt foran ham. beslutningen blev annonceret, begge kæmper kramede og triple g hviskede noget i alvarez øre. De udvekslede derefter tommelfingre op og et håndtryk, idet de vidste, at de havde gjort deres job godt.

vidste, at dette skulle være en krig, sagde Golovkin træner Abel Sanchez. var ingen overraskelser. draw var det første mærke på Golovkin record, som nu står på 37 0 1. Alvarez er nu 49 1 2, hans eneste tab for Floyd Mayweather Jr.

Golovkin kom først ind i ringen, en af ​​de indrømmelser han måtte lave for at få kampen med Alvarez på trods af at han holdt alle midtervægtsbælterne. Alvarez, der bringer millioner af mexicanske og mexicanske amerikanske fans, har også en større andel af kampen fortsætter og top fakturering.

Kampen udgjorde en salgsmængde til T Mobile Arena, hvor Mayweather og Conor McGregor deltog i deres skuespil for tre uger siden. Men mens det var mere af et reality show end en kamp, ​​var det et slag, der havde fans på deres fødder, der skreg næsten fra åbningsbellen.

Alvarez var garanteret $ 5 millioner, mens Golovkin havde Billige Moncler Jakke Herre en $ 3 millioner garanti. Begge forventedes at gøre meget mere på en del af pay per view-indtægterne.