Golovkin kamp slutter i kontroversielle træk

Golovkin kamp slutter i kontroversielle træk

LAS VEGAS Det var en drøm boksekamp mellem Canelo Alvarez og Gennady Golovkin på lørdag aften i Las Vegas, men hverken fighter vil være tilfreds med finishen, da kampen blev regeret som en officiel tegning ved delt beslutning.

En dommer havde 118 110 til Canelo, den anden 115 113 til GGG, og finalen som 114 114 uafgjort.

Kampen var en kontroversiel beslutning, da man ser kampen, er det svært at retfærdiggøre, at Alvarez vandt 10 af de 12 runder i kampen. Kampen var tæt og kan godt have været uafgjort, men 118 110 i Canelo-favør er en absolut bizar beslutning, at selv HBO-boksekampagnerne lo af som >> Læs mere trendende nyheder

Gennady Golovkin vs Canelo Alvarez: Runde med rund recap

Første runde startede langsomt, da de to krigere dimensionerede hinanden. Golovkin begyndte at kaste nogle jabs og var i stand til at forbinde, som Canelo var i stand til at imødegå med nogle gode slag i sig selv. Runden var en god start for Canelo, da Golovkin generelt lander flere slag og starter hurtigt. Alvarez var i stand til at holde ham væk fra sit sædvanlige spil her.

Anden runde startede hurtigere end den første, men gik meget det samme. Golovkin tilbragte det meste af sin tid på at kigge efter kirurgiske jabs, mens Canelo reagerede i naturen med nogle stærke tæller. Når det er sagt, landede hverken fighter virkelig noget for signifikant, selvom Canelo lukkede runden med en god uppercut.

Golovkin kom ud med en del aggression i tredje runde, men det gik hurtigt ned til, hvor Canelo igen tog kontrol over kampen på en måde, som vi sjældent har set mod Golovkin. Der var endda et punkt i denne runde, hvor Canelo var den blatante aggressor, da han kom ud for jabs i stedet for at vente på at modvirke.

I fjerde runde kom Golovkin til live mere, da han endelig tvang Canelo op mod rebene efter en stærk combo. Canelo var dog glat på tovene og kunne undgå kraftskud fra GGG og tvinge kampen tilbage i midten. Golovkin blev stadig på toppen af ​​kampen, da den gik tilbage til midten og scorede hvad der sandsynligvis var hans første runde sejr siden den første, hvis overhovedet.

Den femte runde var fantastisk, og folkemængden kom virkelig ind i den. GGG brugte fremdriften fra sidste runde til at starte stærk, men Canelo kunne klare midt i runden. Herefter så vi Golovkin land nogle af hans bedste slag i kampen til dette punkt, og han fik Canelo op imod rebene og ramte et stort hit på venstre side af Canelo-hovedet. Canelo rystede fra stansen og kunne efterhånden få af rebene med en anstændig kombination for at lukke runden.

Canelo reagerede på flammerne fra sidste runde omkring så godt som muligt i den sjette, da han var aggressiv og landede et par slag, der tydeligt ramte Golovkin. Canelo landede også en smule beskidte slag, efter at dommeren forsøgte at bryde op, hvilket sandsynligvis ville have tabt ham et punkt, hvis dette ikke var en superfight hovedbegivenhed. Golovkin svarede en smule efter at bytte til lige op rundt, men åbningen fra Canelo var nok nok til at tage denne runde.

Syvende så Golovkin åbent med en god combo for at banke Canelo ud af sit spil lidt. Canelo er rigtig god til at forsvare sig, når han støttes mod rebene, men Golovkin var tydeligt på offensiven og Canelo landede ikke så mange succesfulde tællere som han havde i tidligere runder.

Golovkin fangede Canelo med et stort slag tidligt i den ottende runde, og igen tvunget Canelo hurtigt på forsvaret. Canelo havde nogle gode modstandslag, der ramte hårdt, men GGG slog mere betydelige strejker, da Canelo tydeligvis løber væk for meget af runden.

Måske på grund af en smule desperation, startede Canelo runden med en vis god fornærmelse, men Golovkin ramte en kæmpe slag, der klart skadede Canelo. Crowd håbede på en finish her, men Canelo var i stand til at blive i live og endda slå tilbage med nogle stærke kroge. Igen var GGG for meget på defensiv for at få en kant i scoren.

Canelo havde en masse grund til at gøre op i det tiende, og han lavede næsten det hele i starten, da han startede stærk for at få Golovkin til at bakke op for første gang om et stykke tid. Golovkin kunne reagere takket være hans effektive slagning, modstandsdygtige for det meste af runden, men Canelo havde nogle stærke springninger, hvor det så ud som om han måske ville kunne afslutte kampen.

Den 11. runde var tæt, men begge krigere begyndte tydeligt at vise noget træthed, da runden var lidt langsom at komme i gang. Sandsynligvis en anden runde til Canelo, som håndterer kampen meget som de første par runder, hvor han fik stærke modstandslag og brugt sit forsvar som Moncler DunJakke en forbrydelse i stedet for blot at være på forsvar.

Canelo åbenede åbent runden som han vidste han havde brug for en finish for at vinde kampen. Han var på offensiven i første øjeblik, men Golovkin landede til sidst en tæller, der tillod ham at tage varmen fra. De to handlede stødene i en slugfest i meget af de sidste 90 sekunder af den sidste runde, i håb om at Billige Moncler Sale forsegle aftalen.