Golovkin forsigtig med Lemieux

Golovkin forsigtig med Lemieux

Golovkin forsigtig med Lemieux stansekraft

Af The Canadian PressAugust 19, 2015 4:16 pm MONTREAL Mellemvægt boksning stjerne Gennady Golovkin indrømmer han lidt nervøs overfor Canada David Lemieux.

Begge er ødelæggende power punchere, og deres kamp den 17. oktober på Madison Square Garden i New York forventes ikke at vare længe før man slår den anden ud af kolden.

Mens de fleste tror Golovkin bliver den ene, der står stående, har boksning ord om store hitters altid at have en chance for at vinde.

er en stor mester, han er en meget farlig fyr, sagde Golovkin onsdag. har en chance. Jeg synes det er en meget hård kamp for os. 26-årige Lemieux (34 2, 31 knockouts), en southpaw, der har tendens til at sætte forsvaret til side for at starte frenzied angreb, vandt den ledige internationale boxing Federation titel 20. juni med en enstemmig beslutning over Hassan N på Bell Center.

Montreal indfødte malkede titlen med et par enkle forsvar og acceptere en titel forening med Glovokin, mauleren fra Kasakhstan betragtes af The Ring magazine som verdens bedste mellemvægt og det fjerde bedste pund for pund i enhver vægtklasse.

Golovkin (33 0, 30 knockouts) holder World Boxing Association bælte samt to mindre verdens titler (IBO, interim WBC).

Promotorer i New York sagde 15.000 billetter blev solgt i den første uge for, hvad der lover at være en udsolgt thriller.

Og vinderen forventes at stå over for den, der kommer ud oven på en 21 november showdown mellem den lineære mellemvægtskampioen, Miguel Cotto og den rødmælte mexicanske stjerne Saul (Canelo) Alvarez.

Spurgte hvem han troede ville vinde den kamp, ​​sagde Golovkin: fans. Det 50 50. hvordan Lemieux Moncler Sale lejr ser kampen med kæmperen tilnavnet Triple G.

Bernard Hopkins, mellemvægtskongen fra 1990’erne og begyndelsen af ​​2000’erne, som nu arbejder for Lemieux-promotoren Golden Boy, sagde det mindede ham om hans sejr over 6 til 1 foretrukne Felix Trinidad i 2001.

Men Lemieux træner Marc Ramsay ved, at han har sit arbejde skåret ud for ham at finde en måde at slå en af ​​de bedste i branchen.

respekter Golovkin fordi han er sådan en komplet fighter, sagde Ramsay. ikke kun hastighed eller teknik eller kraft.

han havde kun en af ​​dem, det ville være relativt let at neutralisere, men når du har en komplet fighter, bliver strategien mere kompleks. Og du kan bare få en sparringspartner til at efterligne Golovkin. Det tager nogle fyre at dække forskellige aspekter. chef for Golden Boy, Oscar De La Hoya, sendte en tweet, der tyder på, at Golovkin også skal være godt forberedt.

har aldrig konfronteret en kæmper med viljen, hastighed, kraft og stiv hård jab sammen med en enorm boksevirkning, når det er nødvendigt. Lemieux, De La Hoya skrev.

Til hvilket Golovkin svarede: vil være en stor kamp. Absolut en udfordrende. nyhedskonference for at fremme kampen blev til en dud, da Golovkin og hans hold ankom 75 minutter for sent efter Lemieux havde forladt. Ingen ansigt til ansigt fotos. Ingen verbale give og og mellem krigere.

Golovkin-promotoren Tom Loeffler undskyldte og sagde, at han var misinformeret af et af hans medarbejdere på starttidspunktet. Flere dusin fans, der viste sig for den nye konference, booed da han endelig viste sig.

Lemieux manager Camille Esptaphan accepterede undskyldningen, men sagde 17. oktober, jeg vil sørge for at de betaler prisen. Lemieux tweeted: sent til pressekonference Billige Moncler Jakke Herre i Montreal. Håber han vandt for sent til kampen den 17. oktober.