Golden Knights beat Maple Leafs 6

Golden Knights beat Maple Leafs 6

Den vestlige konference, der har ført Golden Knights, har vundet syv lige og har tjent point i 12 på hinanden følgende spil, begge NHL-optegnelser til et førsteårshold. En NHL bedste 11 1 1 i december er de Golden Knights 16 2 1 hjemme og 26 9 2 samlet.

‘Det har været et godt år hidtil, jeg tror, ​​at det første hjemmebane (den 7. oktober) satte os afsted, det var en helt speciel aften, vi kom ud flyvende og ikke kun en for os, men for hele byen ’sagde Karlsson, der skød sit hold, der førte mål til i alt 20.’ Siden da har publikum været fantastisk, de har virkelig omfavnet os, og vi elsker dem også, fordi de er her alle spil, der støtter os. ‘

‘Marchessault og Karlsson, de’ har store, solide år, de gør et godt stykke arbejde for os, ’sagde Vegas-træner Gerard Gallant. ‘Kemien på den linie har været rigtig god, og når de laver spil som sådan, er det vigtigt for vores team. Vi talte om at have 20 fyre spiller hver nat og de fleste nætter vi fik det, men når disse fyrene er varme som de er, de gør dit hold gå. ‘

Auston Matthews scorede to gange for Toronto, Patrick Marleau tilføjede et mål, og Frederik Anderson stoppede 25 skud.

Toronto er 11 7 1 mod den vestlige konference og 8 5 0 mod Pacific Division-holdet. Maple Leafs, der spillede deres tiende vejspil i måneden, afsluttede en fem kamp tur 2 2 1.

‘Jeg troede de var et rigtigt hurtigt hold, jeg troede de spillede godt, og til sidst gik vi hjem og skulle omgruppere og spille’, sagde Toronto-træner Mike Babcock.

Øjeblikke efter Toronto-forsvareren Martin Marincin blokerede Alex Tuch for at modvirke en 2 på 1, slog Bellemare’s backhand under Andersons handske for at give Golden Knights en 1-0 ledelse mindre end tre minutter i spillet.

To minutter senere antog Vegas Defenseman Deryk Engelland en 2 til 1 pause og fodrede pucken til Reilly Smith, der fandt Karlsson i en timer, der slog Billige Moncler Sale Anderson-stavsiden. Haula, der spillede i hans 399. karriere spil, gjorde det 3 0 da han greb en løs puck på den røde linje og fyrede et håndled skudt over Andersons handske.

‘Vi mistede vores tredje mand et par gange, hvilket gjorde dem i stand til at få disse ulige mandryster, noget vi normalt ikke gør, men vi gjorde i aften, og de udnyttede det,’ sagde Marleau, som fik Toronto på bordet i den anden periode. ‘Disse fyre har noget at bevise, og de gør et godt stykke arbejde, og det er et godt team derovre.

Vegas forlængede sin ledelse til tre, da Marchessault greb et skævt pass, der skød af dommerens skate og fodrede Karlsson til hans anden af ​​spillet.

‘En fyr sådan har aldrig haft en stor chance for at bevise, at han var en top line fyr, og i år gør han det meste ud af det. Vi har en god forbindelse, ’sagde Marchessault om Karlsson.’ Vi finder bare hinanden, og vi ved, hvordan vi spiller. Vi spiller altid imod topplinier, og vi ved, om vi fortsætter med at spille på den måde, vil vi blive belønnet. ‘

Matthews scorede sit 16. og 17. mål, forbinder med mindre end et minut tilbage i anden periode og igen 27 sekunder i tredje.

Vegas svarede dog, da forsvareren Shea Theodore kom ind i zonen med Toronto skatere på hans hæle, så fandt han Karlsson, som assisterede Marchessault perfekt for at sætte ridderne tilbage med to, 5 3.

‘Selvfølgelig er denne strikke utroligt, fyrene spiller godt, de leger stor hockey hver nat, og de konkurrerer,’ sagde Gallant. ‘Jeg forsøger at tage det ene spil ad gangen. Alt falder på plads og du vil holde gutterne i gang, du Moncler Udsalg vil holde dem i gang med at arbejde hårdt, du vil holde dem på samme niveau, ikke blive for højt , kom ikke for lavt. Kom til rinken og spille hårdt og gode ting sker. ‘Matthews nåede 100 point plateauet for sin karriere. . Maple Leafs G Calvin Pickard var Vegas ‘første valg i udvidelsesudkastet, fra lavine og blev senere handlet til Toronto.