Golden Griffins ser også til højre for skibet

Golden Griffins ser også til højre for skibet

BUFFALOCanisius gik ind i den sidste uge i den normale sæson, der kun behøvede en hjemmesejr for at sikre en bye i kvartfinalen til Metro Atlantic Athletic Conference. i dag i en matchup af nr. 7 og 10 frø på Times Union Center i Albany.

‘Vi ønskede selvfølgelig at vinde,’ sagde Niagara Falls indfødte Jermaine Crumpton, et tredje hold Alle MAAC valg til Griffs i sin junior sæson. ‘Vi faldt i disse spil, vi falder til syv. Nu skal vi bare spille.’

Canisius (17 14, 10 10) kørte højt nær toppen af ​​MAAC-positionerne i begyndelsen af ​​januar, men kæmpede med inkonsekvent spil og Moncler DunJakke blødt indvendigt forsvar, som mange modstandere kunne udnytte ned i strækningen.

‘Vi’ kæmper og sliber som alle andre ‘, siger coach Reggie Witherspoon.’ Vi må kæmpe hårdere for at gøre de ting, vi er gode til, så vi ikke udsætter for mange af de ting, vi ikke er gode på. Vi vil fortsætte med at bekæmpe den kamp, ​​se hvordan det går. ‘

Canisius deler sæsonserien med Marist (8 23, 5 15) og vinder 91 58 hjemme 14 jan. Kulminationen på en 9 1 midseason strækker sig og taber 76 74 i Poughkeepsie den Moncler Sale 19. februar, den første af tre lige tab til lukke den almindelige sæson ud.

Vinderen går videre til at spille nr. Fredag ​​i kvartfinalen. den 6. februar.

Hadde Canisius vundet sit sidste spil, ville det have været nr. 5-frøet. Der er et argument om, at Golden Griffins er bedre i deres nuværende bracket position, i stedet for at skulle spille nr. 4 Siena på sin hjemmehave i kvartfinalen og derefter potentielt modstående turneringsfavoritter Monmouth i næste runde.

‘Hør, der er mange trænere omkring, der hellere vil vinde spilene og ikke blive farvel, fordi du sidder der og venter,’ sagde Witherspoon. ‘Der er trænere, der hellere vil have farvel. Indtil det hele virker, og du ved, hvem du spiller, må du bare finde ud af en måde og tage dem et spil ad gangen. ‘

På den ene side overgik de gyldne Griffiner forventningerne i deres første sæson under Witherspoon, den tidligere Buffalo-træner. De blev plukket til at afslutte niende i preseasonundersøgelsen.

Men at afslutte året på et fire spilskred ville være en skuffelse for et hold, der var 12 6 i midten af ​​januar.

‘Nøglen for os er, at vi alle virkelig skal være på samme side,’ sagde Witherspoon. ‘Som med de fleste hold, og denne er tydeligt svarende til disse hold, skal vi til teams, vi skal ofre. Vores fyre skal helt købes i tanken om at vi’ skal ofre for hinanden og spille på den måde . Hvis vi gør det, kan vi genoptage det. ‘