GOLDEN GOAL PUTS STEINERT I MCT FINAL

GOLDEN GOAL PUTS STEINERT I MCT FINAL

Efter at der blev kaldt en trippelfejl på Bulldogs, blev Steinert midtbanespiller Dan Kroslin, som har spillet ondt i uger nu, sat op til et direkte spark. Med strejken af ​​bolden landede den til fodboldspiller Dan Doctor, der derefter fløj bolden til Fink, som satte bolden i højre hjørne af nettet.

‘Jeg føler mig fantastisk,’ sagde Fink. ‘Vi skræbte hele spillet, og alle på banen i aften var virkelig trætte. Vi vil bare have Princeton nu for at vise dem, hvordan hævn fungerer.’

Med sejren vil nu nr. 1 frø Steinert spille i morgen på det nye Mercer County Community College fodboldbane.

Det ser ud til, at spartanerne ikke kunne have planlagt MCT noget bedre end hvad der faktisk er sket.

‘Vi vidste, at Princeton vandt tidligere før vores spil, og det var bestemt på vores sind’, sagde Steinert målmand Tom DeStefano. ‘Jeg ved, at de tror, ​​at de er nr. 1 og ikke os, så det ved, at det gør vores hjerter endnu mere sultne efter noget hævn, især i MCTs mesterskab.’

Hopewell Valley trak første blod, da midtbanespiller Dave Oberkofler passerede bolden til en løbende Aksel Gungor. Gungor holdt så bolden, indtil han så DeStefano nærmer sig ham. Da DeStefano begik, bukkede Gungor bare bolden nok til at ramme nettet.

Med Hopewell Valley, der holdt førende i starten af ​​anden halvleg, slog Steinert trykket op og kom ud med Billige Moncler Sale en aggressiv spilplan.

Spartanernes Moncler Outlet Online pres taktik gjorde tricket som fremad, Dan Brackley, som var tæt på at score et antal gange i første halvdel, endelig scorede, da Fink krydsede bolden, som blev defelected af en Hopewell Valley forsvarer, på ventetidet Brackley.

‘Brackley og jeg arbejder altid godt sammen, når vi er sammen,’ sagde Fink. ‘For at fortælle dig sandheden, var jeg slet ikke bekymret, efter at de scorede. Jeg var den mand, der måtte vælge mit hold og forhåbentlig gjorde jeg i aften.’

Også DeStefano spillede et bemærkelsesværdigt spil i nettet, hvilket sparer store skud i begge overtidspaneler.

‘Dette var et unbeliveable spil,’ sagde DeStefano. ‘Der var ingen opgave i vores hold, da de først scorede. Vi vidste, at vi var i en position, hvor vi skulle arbejde hårdere for at vinde dette spil. Brackley fortjener al æren for dette første mål for os i aften. arbejder sin røv ud hver dag for os. Det kunne ikke være tilfældet med en pænere fyr. ‘

Steinert træner Todd Jacobs var begejstret for den måde hans hold kæmpede og vandt.

‘Vi har været nede før, og det viser bare, at når vi er nede, var aldrig ude,’ sagde Jacobs. ‘Dette hold består af en flok fighters, og vi holdt kamp med dem hele spillet. Jeg fortalte netop mit hold, at det er let at lade op, så vi kan gå ud og kæmpe hårdt og arbejde godt sammen, og målene kommer . Dette spil var en hel holdindsats. ‘