Louis er ved at blive et knudepunkt for innovation igen

Louis er ved at blive et knudepunkt for innovation igen

Ifølge nyere forskning fra University of Virginia kæmper alt sammen uden at Moncler DunJakke vælge en gruppe af byer for at finde ud af, hvordan man skaber job på et tidspunkt, hvor virksomhederne er mindre afhængige af mennesker og traditionelle industrier, faceteknologi og trafiksikkerhed.

St.

Hævet en af ​​de få $ 100mm-serie A-midler uden for Silicon Valley.

Avanceret det regionale fokus på bio- og biovidenskab.

Udviklet flere velfinansierede opstartskonkurrencer, herunderAmeren Accelerator Demo Dayand theSt. Charles County Demo Day.

Selv Facebook grundlægger og CEO Mark Zuckerberg har lagt mærke til, at byen først og fremmest stopper sin landsdækkende tur med fokus på at nå ud til iværksættere og små virksomheder. St. Louis innovation samfund har også gjort byen aserious contenderfor verdens første Hyperloop, som ville forbinde metroområdet til Kansas City (hjem til et andet hurtigt voksende tech samfund).

Jobskabelse, følge kapital og størrelsen af ​​frøfonde er de eneste måder at måle succesen på regionens startscene. St. Louis var engang landets fjerde største by, og er fødestedet for nogle af USA mest succesrige virksomheder. Men byen faldt på hårde tider i sidste halvdel af 20-tallet står stadig over for betydelige udfordringer.

Disse hårde tider og byens udfordringer er, hvad der gør starten scenen endnu vigtigere ikke fordi startups vil helbrede alle sociale og økonomiske spørgsmål, regionen står overfor. Tid, indsats og ressourcer, der er sat i opstartsscenen, viser snarere en aggressiv indsats fra et samfund for at tage kontrollen over sin skæbne og begynde at bygge en ny økonomi fra jorden op ved at støtte lokale innovatører.

Det er en lektion Moncler Outlet Online andre byer og storbyområder bør lære af.

Mens der vælges for Amazon andet hovedkvarter er en mulighed næsten alle byer vil altid forfølge (herunder St. Louis, som lancerede en aggressiv mediekampagne, der indeholdt artikler iTechCrunch, The New York Times, og jeg skrev inInc.), En stærk økonomi er slags som New England Patriots eller ethvert andet sportsdynasti:

Det byggede på hjemmelavet talent, ikke højt profilerede frie agenter.

Mens de tidlige resultater er positive, er det ultimative afkast på byens investeringer i startups stadig år ned ad vejen. Men det var okay, fordi Silicon Valley engang var en samling nerdy ingeniører, der arbejdede hos virksomheder, der var inde i garager.

Med andre ord tager disse ting tid.

Men i St. Louis er startupscenen til en god start.

PopularNewUpcoming events på Silicon Prairie Future Builders Challenge hjælper Lincoln-studerende med at identificere deres iværksætterkundskaber Kansas Citys Homebase gør sig klar til at pitche og lancere på SXSW Missouri-baserede Lean Media Closed $ 500,000 i Seed Funding KCs Sprint Accelerator bygger samfund, annoncerer ny klasse K State Launch udfordrer studerende af alle baggrunde at være iværksættere KCs Sprint Accelerator bygger samfund, annoncerer ny klasse Missouri-baseret Lean Media lukker $ 500.000 i frøfinansiering Kommende arrangementer på Silicon Prairie Kansas Citys Homebase gør sig klar til at pitch og starte på SXSW