Long tackler canadiske rædsel i ‘Tusk’

Long tackler canadiske rædsel i ‘Tusk’

Han er hvalrossen. Goo goo g som det dumt at Billige Moncler Sale læse for meget mening i visse Beatles-tekster, Tusk er ikke en film, der står op for en masse videnskabelig diskurs. Det handler om en skør fyr, der vender en anden fyr i en freakin hvalross. Slutningen. Nogle kan have stillet spørgsmålstegn ved lang sans for at tage sådan en underlig rolle. Lang var blandt dem, i hvert fald oprindeligt.

Selvfølgelig var der forbehold om at gøre det, og jeg havde frygt for at gøre det, sagde Long, som nok mest kendt for komedierne Galaxy Quest og Dodgeball, spiller John McClane ufrivillig sidekick i Live Free eller Die Hard og den engang allestedsnærværende en Mac-reklamer. podcaster, der søger internet undslippe for segmenter på hans show. Han stjerner overfor Michael Parks, en af ​​Quentin Tarantino går til fyre, der spiller den mystiske mariner, der lokker Wallace til Wilds of Manitoba, hvor nogle Human Centipede type ting går ned. Undtagen, du ved mere hvalrossen y. debut for to uger siden, noget Smith attributter til en alt for ambitiøs beslutning om at frigive oddball indie horror på 600 skærme med stort set ingen traditionel markedsføring (Tusk åbner i udvalgte canadiske teatre denne fredag).

Måske ved folk bare, hvad de kunne forvente. Især når der er spoilere foran, hvis du har været ved at holde tabs på denne film, afsløres Wallace endelig omdannelse til en Frankensteinian hvalrossevogn.

var så sjovt at se det øjeblik med et publikum, sagde Long, som var i mængden til film debut på TIFF. var en anden form for spænding. undergår fire timers makeup og proteser på hans ansigt, klatrede inde i hvalrossdragt, var næsten som at komme ind i en slags forvansket, overdimensioneret fødselskanal, sagde Long. så da jeg gik, følte jeg at jeg forlod livmoderen. Bare drenket i sved hver gang, sagde han. følte mig så dårligt, fordi gud ved, hvordan det skal have lugtet. er ikke noget, hvis ikke ukonventionelt, og Smith ikke stopper der, er filmen den første i, hvad han kaldte sin True North Trilogy, der skal efterfølges af Yoga Hosers (den sur Winnipeg nærbutik klerker i Tusk, spillet af Smith og Johnny Depp 15 år gammel døtre, kæmp et ubeskriveligt canadisk onde) og Moose Jaws (som Smith beskriver som kæber med en mordermose.)

Længe egen karriere hans zigzagged overalt, og når folk genkender ham offentligt, er Moncler Outlet det ofte for en række forskellige ting.

afhænger af, hvad der vises på tv den uge, sagde han med grin. Det, eller hvem han daterer Long var romantisk involveret med Drew Barrymore et par år tilbage, og nu dateres skuespillerinden Amanda Seyfried, som tilfældigvis bor i samme lejlighedskompleks som Alec Baldwin.

ved, at jeg vil lide nogen, når de kommer op og specifikt nævner den film, sagde han. det gjorde altid lidt undskyldende.