Long Reach Students On Fight Video

Long Reach Students On Fight Video

En maskeret mand kom ind på campus nær skolens hoveddør ved Moncler DunJakke afskedigelsestid onsdag.

WBAL TV 11 News Education Alert reporter Tim Tooten sagde, at videoen fortsatte med at lave overskrifter rundt om i verden på fredag. Videoen viser en elev, som forsvarer sig efter en mand, der angreb ham for tilsyneladende at løse en tvist.

Long Reach-studerende er blandt dem, der hjælper skolen med at genvinde sit positive billede.

‘Alle er venlige at komme over hele hype af hele situationen, fordi vi ved, at dette ikke er en daglig begivenhed. Vi ved, at dette ikke er, hvor lang rækkevidde skal være repræsenteret, så alle forsøger bare at bevæge sig forbi den og fortsætte. Det er ikke vores skole, ’sagde Allysha Romero, en langtidsstudent.

‘Hvad vi vil have folk at vide er, at vi har et kørekort til succes. Vi har nået, fremragende, præstation, karakter og ære, og vi følger det hver eneste dag,’ sagde Justin Biegel, en langtidsstudent.

Long Reach Principal David Burton roste sit personale for, hvordan de håndterede altercationen. Han roste også skolesamfundet og sagde, at det som helhed var at forberede sig på at komme videre.

‘Når jeg taler til mit personale, når jeg taler til eleverne, eller når jeg taler til samfundet, siger jeg altid:’ Den meget stolte rektor på Long Reach High School ‘, fordi jeg er meget stolt på grund af det arbejde, de gør, ‘Sagde burton. ‘Jeg fortalte dem, at denne ene hændelse ikke definerer, hvem vi er, og at vi skal vise alle, at vi er bedre end det vi skildrer som lige nu, og vi er bestemt.’

Det kan tage lidt tid at sætte posten lige.

‘Det meste af tiden, når folk siger noget som om,’ Åh, så du det (video) på YouTube? ‘Eller sådan kan du bare sige’ Eh, hvad som helst ‘, og du forsøger at fremhæve det bedre ting som, ‘Se du basketball spillet i weekenden? Det dobbelte overarbejde vinder, ’sagde Biegel.

‘Alt, hvad der sker her, Moncler Outlet kommer til at blæse på et tidspunkt, ligesom vi kommer over det, og vi venter bare på, at alle andre kommer over det,’ sagde Romero.

Howard County politiet fortalte 11 nyheder, at anden grad overfald og uordenlige adfærd afgifter er venter mod den voksne i videoen. En 15-årig elev på skolen i forbindelse med manden er allerede blevet anklaget for angreb.