Long Melford protesterer mod grådige udviklere

Long Melford protesterer mod grådige udviklere

Long Melford Billige Moncler Sale beboere siges at være fulde af sorg og angst, da de angiveligt begyndte at modtage brochurer fra Gladman Land.

Selvom Gladman ikke har indsendt en planlægning endnu, er landsbyboerne opmærksomme på en ny ansøgning fra chartrede byplanlæggere Hourigan Connolly om at omdanne en 19 hektar tomgang fra Station Road for at holde heste.

Nogle mener, at dette bliver brugt som en måde at omdanne Billige Moncler Jakke Herre greenfield-webstedet til en brownfield-side, så en udvikler kunne bruge den til en ansøgning om storskala boligudvikling, som det er sket andetsteds i landet.

Parish Councilor, Richard Kemp, som var på demonstrationen af ​​gruppen Gem Save Skylark Fields, sagde: ‘Du’ må ikke have hjernen til at tro, at du har brug for så meget jord for at holde tre heste. Og da vi alle begyndte at få brochuren fra Gladman godt, er det ikke svært at sætte to og to sammen.

‘Alle her er fulde af angst for, hvad der kan ske.

‘Vi er en middelalderlig landsby, en juvel i Suffolk, og vi kan være ved at blive druknet i beton. Når Long Melford er væk, er den væk for evigt.’

Mere end 200 boliger er i øjeblikket enten under opførelse eller har fået planlægningstilladelse til at fortsætte i landsbyen med steder i Ropers Lane, Hall Street og Bull Lane alle øremærket til nye boliger.

Sognerådsmedlem John Nunn sagde: ‘Vi står over for et stort fællesskabskamp over hele fremtiden for Long Melford-landskabet. Når det er blevet beskadiget, kan billedet ikke ændres. Landsbyen har taget sin retfærdige andel af udviklingen de seneste 18 måneder med tre nye udviklinger, og vi er i fare for at ødelægge karakteren og alt det, som folk elsker for vores landsby for evigt.

‘Vi er ikke NIMBY’er, vi har ingen indvendinger imod småskala infill boliger eller nogen virkelig overkommelige hjem, der kan hjælpe unge mennesker, men det er en dyb bekymring at se en landsby som vores oversvømmet med store udviklinger.’