Lone Pine Fire 100

Lone Pine Fire 100

FORT HALL, Idaho (KIFI Moncler Udsalg / KIDK) Opdatering 08/10/2016 11:00: Lone Pine Fire brænder nær Fort Hall er nu indeholdt 100 procent. Besætninger forbliver på stedet for at udrydde hot spots. Selvom ilden stadig brænder, har ingen yderligere hektarer brændt. Antallet hektar sidder stadig på 9.200.

Dan Zajanc, hændelseschefen, sagde det meste af ilden ser godt ud og besætninger har gjort fremskridt. Han sagde, at besætningen arbejder på at opsuge det meste af ilden. Men han sagde, at den østlige side af ilden stadig er en bekymring. Der er stadig nogle pletter brændende. Mandag aftenarbejdere byggede flere indeslutninger på østsiden, og det har været deres største fokus siden mandag.

‘Det er s, hvor hovedparten af ​​indeslutningsarbejdet blev udført i går i afventning af stærke vest-, sydvestvindes i dag,’ sagde Zajanc.

Zajanc sagde, hvis vindene henter igen tirsdag som de gjorde søndag, kunne besætninger have en hård tid med at holde indeslutningslinjerne. Hvis linjerne ikke holder fast, kan ilden fange og sprede sig hurtigt igen. Da brændstofferne er så tørre, vil det kun øge besværet i besætningen, der får det under kontrol, hvis det igen blokerer.

UPDATE 8/08/16 12:00 pm. Brandledere sagde, at Lone Pine Fire er 40 procent indeholdt og anslået at have brændt 9.200 acres. Lavere end tidligere rapporteret.

Selvom ilden stadig er langt ude, har besætninger været i stand til at gøre nogle fremskridt mod indeslutning. Det er gået fra nul procent indeholdt på søndag til 40 procent mandag morgen. Fort Hall brandchef Brian Briggs sagde besætninger arbejdet i natten for at forsøge at få noget jord på ilden. Han sagde vejret forbedret lidt natten over også, hvilket hjalp .

‘Vinden døde ned om aftenen, så det var i stand til at hjælpe os lidt for at holde kontrollen over linjen om natten,’ sagde Briggs.

‘Vi havde besætninger, der arbejdede godt ind i natten i går aftes ved at lave nogle brandoperationer og bygge brandledninger,’ sagde Dan Zajanc, incidentkommandør for Lone Pine Fire. ‘De var alle succesrige i aftes.’

Men besætninger har stadig en lang vej at gå, og de bekymrer sig om vejret kunne arbejde imod dem igen.

‘Det er bare et spørgsmål i dag om at holde disse indeslutninger,’ sagde Zajanc. ‘Når temperaturen kommer op, og RH kommer ned og vindene kommer op om eftermiddagen, er det, når vi typisk har vores problemer med at holde vores indeslutninger. Så vi gør vores bedste for at holde linjerne holdt. ‘

Briggs sagde, at deres fokus lige nu er at bare holde ilden fra at sprede sig længere.

‘Vi ønsker ikke at gå mere end de 9.200 acres, der allerede har brændt,’ sagde han. ‘Vi vil bevare det, og vi vil sikre os, at vi holder op med nogle kulturelle følsomme områder, der er her for stammerne .’

Flere agenturer arbejder på ilden. Disse omfatter Shoban Fire Department, BIA Range Management, Snake River Hot Shots, BLM, USDA Forest Service og Idaho Fish and Game. De har også 2 helikoptere og en 11 person ryger jumper besætning.

Logan Linnan, den offentlige informationsofficer for ilden, sagde, at besætningerne også vil understrege den offentlige sikkerhed.

Han sagde, at adgangen til vejen er begrænset. Ross Fork og narrows er kun begrænset til væsentligt personale. Han ønsker at opmuntre folk til at forblive ude af ildområderne og væk fra alle veje nær ilden, medmindre det er absolut nødvendigt.

Nogle boliger i Ross Fork-området betragtes som truede, men ikke i umiddelbar fare på dette tidspunkt.

Stadig intet skøn over, hvornår ilden vil blive styret, sagde de. Det brænder i øjeblikket gennem sagebrush, græs og enebær. På grund af stærk vind og tordenvejraktivitet, trængte ilden i størrelse på søndag.

Det anslåede areal brændt er nu 9.600. Det er stadig nul procent indeholdt og besætninger har stadig ingen skøn eller tidsramme for indeslutning eller kontrol.

Ressourcer tildelt ild er 12 motorer, to type 2 håndskruer, fem bulldozere, to helikoptere og ca. 150 medarbejdere. Flere ressourcer til at bekæmpe ilden Moncler Outlet er på bestilling. i Fort Hall brænder og vokser stadig på søndag.

Fort Hall brandchef Brian Briggs sagde, at ilden var forårsaget af lynnedslag. Fra søndag eftermiddag sagde han, at ilden havde brændt mere end 2.000 hektar. Han sagde, at store vinde gør det yderst vanskeligt for besætningerne at kæmpe med det. Han sagde det er i øjeblikket nul procent indeholdt.

To helikoptere og mindst et spotterplan arbejder for at hjælpe med indeslutning. Flyene lavede spjæld og spredte retarderende. To vandtankere blev også bragt ind for at hjælpe. Den ene er fra Blackfoot og den anden fra Chubbuck.

Briggs sagde på dette tidspunkt, er der ingen strukturer eller boliger truet.

Briggs sagde, at de har opfordret til yderligere ressourcer til at bekæmpe ilden, men ingen er tilgængelige lige nu, fordi de har travlt med at bekæmpe brande i andre områder.