Londoner holder øje med en Major League karriere

Londoner holder øje med en Major League karriere

Særlig for Londoner

I det hele taget har Jamie Romaks baseballkarriere ikke gået helt som planlagt. Men det ser ikke ud til at være vigtigt nu.

De tilbageslag, som den indfødte i London har måttet udholde, synes at være en ting fra fortiden. Lige nu nyder den 24-årige en genopblussen i de mindre ligaer, og han kan bare spille den bedste baseball i hans karriere.

Den 8. juni blev Romak forfremmet til Double A Northwest Arkansas efter at have sat fast tal på Single A Wilmington. I 82 spil med Blue Rocks ramte Romak .304 med en .388 på basisprocent, syv hjemmebane og 48 RBI’er, de to sidstnævnte er gode til et Billige Moncler Jakke Herre slips for holdets ledelse. Lucas Secondary School. ‘Jeg har været håndteringen af ​​flagermus meget bedre i år end jeg nogensinde har. Kraften kommer altid til at være der, men det Moncler Outlet jeg vil gøre er blevet en bedre hitter, vær bedre med to strejker. Jeg tror hidtil, at mine tal afspejler det. ‘

Han er helt sikkert kommet langt fra skibet 17 år gammel, som blev udarbejdet som en tredje baseman af Atlanta Braves i fjerde runde (127. samlet) i 2003. Derefter regnede Romak med at han bare satte sin tid i mindreårige og efter nogle år begynder hans store ligakarriere. Han lærte hurtigt, at processen ikke ville være så glat.

‘Når du bliver udarbejdet, tror du, det er den gyldne sti,’ sagde Romak. ‘Men skyt, mine første tre år i pro baseball spillede jeg kun tre måneder. Den næste ting du ved, indser du det er ikke så let, at du syntes at tro, det kunne være. ‘

Skader spillede helt sikkert en stor faktor. Bagproblemer og et brudt håndled begrænset Romak til kun 333 i flagermus i løbet af de første tre sæsoner på Rookie Ball-niveau. I 2006 var han endelig i stand til at vise nogle af den magt, der gjorde ham så højt anset af spejdere, og leverede 16 hjemløb,

26 doubler og 68 RBI’er i 108 spil på Klasse A Rom, men han fandt sig derefter på vej til en anden organisation.

Den 17. januar 2007 handlede Braves deres første baseman, Adam LaRoche, til Pittsburgh Pirates for pitcher Mike Gonzalez. Holdene udvekslede også mindre leaguers, og piraterne landede Romak.

På trods af yderligere skader (forgrenede ledbånd i sin hånd i 2007 og albueoperation for at fjerne bensporer i 2008) satte Romak fast tal i de første to år i Pittsburghs gårdssystem .257, 45 hjemmeløb og 140 RBI’er i 215 spil, og han var i god stand med organisationen. Det er indtil sidste sæson.

En katastrofal 2009-kampagne oplevede Romak efter dårlige tal på tværs af bordet et .191 batting gennemsnit, .265 på basisprocent, otte hjemløb, 38 RBI’er og en hel del 110 strejker sammenlignet med 32 vandreture i 108 spil samlet.

‘Jeg kom til et par rigtige gode år med Piraterne,’ siger Romak. ‘Jeg var på en smuk god vej derhen. Men sidste år har tingene slet ikke funktionalitet.’

En mindre liga-friagent i sæsonens slutning vidste Romak, at han var svært ved at finde en ny arbejdsgiver, da piraterne afledte deres første mundtlige tilbud om at underskrive den fjerde fjerde runde.

Men heldigvis kom Kansas City Royals til at ringe. Ledet af GM Dayton Moore, en tidligere kontorchef med Atlanta, var Royals kendt for at underskrive tidligere Braves-udsigter, og de lavede Romak senest.

‘Forbindelsen der hjalp,’ sagde Romak. ‘Disse var fyre, der havde skrevet mig som udsigter før. De sagde, at de havde brug for højre hånd i deres system, så jeg var heldig nok til at blive tilsluttet dem.’

Da han underskrev, havde Romak ikke et sikkert sted på nogen roster i organisationen, han ændrede det med en stærk forårstræning og blev sendt til klasse A Wilmington for at få hver dag i flagermus. Det var ikke hvor Romak havde forestillet sig syv år i sin pro baseball karriere stadig fast ved Single A. Men hans perspektiv var for længst ændret, og han var simpelthen glad for muligheden.

‘Jeg ville bare have det sjovt at spille spillet igen,’ sagde Romak. ‘Jeg ønskede at komme tilbage til at være en god hitter. Og jeg har også indset fra at spille dette spil længe nok, at det virkelig ikke handler om hvor du er så længe du’ får hver dag i flagermus. Alt andet vil sortere

sig selv ud. ‘

Ting har helt sikkert sorteret sig ud. På trods af at han kom til en langsom start i 2010 (han ramte bare 0,203 i løbet af den første halvanden måned), blev Romak omgrupperet på en stor måde. Han kompilerede en 18 spil rammer strejf fra 23. maj til 10. juni, og faldt kun et spil genert af holdet rekord co holdt af den nuværende Milwaukee Brewers højre fielder Corey Hart (2001).

Og hitsne blev ved med at komme. Ved udgangen af ​​juni havde han hævet sit gennemsnit til .296. Han havde tjent Carolina League Player af ugen tre gange og afkortet juni, hvor han ramte .407 med 17 RBI’er ved at blive navngivet som Player of the Month.

Det har været et bemærkelsesværdigt vendepunkt for den 24-årige. Og selvom han nemt kunne lægge ekstra pres på sig selv under sine tidlige sæsonkampe, ser det ud til, at Romak har lært noget eller to undervejs.

‘Jeg tror, ​​at du er stærk mentalt, holder dig til at tro på dig selv og holder dig selvsikker, når dine tal ikke er, hvor de skulle være,’ sagde han. ‘Og sagen er, i slutningen af ​​dagen vil folk se på, hvad din tal var for hele 2010 sæsonen, ikke hvad de var den 10. maj. ‘

Disse numre er gode lige nu, og de har tjent Romak til en forfremmelse til Double A.

Men forvent ikke, at den tredje baseman vil hvile på hans laurbær nu. Selvom han er syvende år i mindreårige, er han trods alt endnu en ægte hel sæson. Han er begejstret for at gøre det, og viser bare hvad han er i stand til når det er sundt.