London til at stemme i borgervalg

London til at stemme i Moncler Udsalg borgervalg

De liberale demokrater malede et lille hjørne af sydvestlige London gule vinder tre råd der. Havn havde en frygtelig aften, som fra at være den dominerende kraft i Londons lokale regering, til at køre kun syv råd og Lewisham med den direkte valgte Arbejdsadministrator. Det spurgte kun omkring 27% af afstemningen, en af ​​sine værste præstationer i hovedstaden.Så hvad af dens chancer denne gang? Tony Travers, en Londons regeringsekspert fra London School of Economics siger at bruge en ny Labour-sætning, ‘Tingene kan kun bedre’. ‘Arbejdstællingen i 2006 lå lige under enhver præstation i procent af stemmerettighederne fra Arbejdsgruppen nogensinde i London, så de kan på en måde kun gå opad.’ Arbejdsstrateger siger, at de holder på hvad de har fået om natten vil være en succes. De indrømmer, at de kaster længende øjne over byområder som Islington, fødestedet for det nye Arbejde og endda Merton. Den store udfordring for de konservative den 6. maj i London vil være holde hold af den dominerende stilling, de sikrede for fire år siden. De kører i øjeblikket næsten halvdelen af ​​hovedstadens råd, men vil have øje på mulige yderligere gevinster. En større valgdeltagelse, med flere personer slæbt ud ved valgvalget betyder, at punditsne vil have en svært tid til at forudsige, hvor heldige kunne gå. Men Londons Tories snakker bullish om Moncler Outlet Online at samle ekstra byhuse som Kingston og Richmond.Both holdes for tiden af ​​Lib Dems, men begge har tidligere fløjet det blå flag.Mr Travers men advarer om, at det kan være mere om at holde et godt greb om, hvad de har. ‘Jeg tror de konservative har nok mest at tabe denne gang, simpelthen fordi sidste gang rundt de endte godt foran Labour.’ For de liberale demokrater, Sydvesten af ​​hovedstaden giver deres vigtigste slagmark. Holding til Sutton, Kingston og Richmond rådene ville blive betragtet som en succes, men partinsyndere har også snakket om at gøre gevinster. MålsætningerTop af listen over mål er Haring øen. Et råd stiller sig fra Baby Peter-skandalen og et område, hvor de liberale demokrater allerede har haft succes på parlamentarisk niveau. De vil kæmpe hårdt også i Islington, et nord London rådhus, de løb engang og ser at bygge på områder hvor de i øjeblikket driver Rådet i koalitioner, som Southwark, Brent og Camden. For de mindre parter giver disse Londons lokalvalg mulighed for at komme på valglisten også. Grønne står mere kandidater end nogensinde og håber at tilføj til de 13 rådsmænd, de har i øjeblikket.