London Free Press

London Free Press

London-området får hjælp fra en provinsfond på 15 millioner dollars for at hjælpe med at bekæmpe opioidmisbrug.

Ca. 250.000 dollars af Ontario penge vil gå til Middlesex London Health Unit, hvis administrerende direktør sagde Moncler Outlet det håber at bruge midlerne på flere fronter.

Mackie sagde, at finansieringen vil bidrage til bedre at distribuere naloxon, som reverserer opioide overdoser, til apoteker og sociale organer. Det vil også blive brugt Billige Moncler DunJakke til at uddanne folk om brugen af ​​naloxon, som administreres nasalt.

agenturer er vigtige distributionskanaler, sagde Mackie. på jorden og på forreste linjer. håbet er, at nogle af pengene også vil blive brugt til at overvåge opioidmisbrug i området og sammensætte, hvad Mackie kalder socialt innovative tilgange til at tackle sine effekter.

innovation er en anden tilgang, sagde han. er mere samarbejde. Der er ikke noget stort økonomisk incitament, men det på fællesskabsniveau. innovation sigter mod at finde nye løsninger på gamle problemer på kreative, innovative måder.

er kernen i vores mandat, sagde Mackie. hvor jeg tror, ​​vi har brug for den sociale innovationsstrategi. For uger siden udstedte Londons politi en offentlig advarsel efter otte overdoser, en af ​​dem dødelige i en periode på to dage.

Mackie sagde, at regionen overdoseringsnumre stadig ikke sammenligner med dem i 2012, før naloxonprogrammet blev implementeret.

Med den provinsielle finansiering sagde han, at han håber at udvikle en endnu bedre strategi til at arbejde for at reducere overdoser, herunder at gøre naloxon tilgængelig på flere steder, herunder førstehjælpssæt.