London borgmester for at kæmpe hårdt for at afværge Brexit

London borgmester for at kæmpe hårdt for at afværge Brexit

LONDON London borgmester lover at kæmpe mod den bittere ende for at overtale vælgerne til at forblive i EU i en 23. juni folkeafstemning.

Sadiq Khan sagde søndag, at det var tid for politiske ledere, som vil have landet i 28 nationblokken for at præsentere en mere forenet front, der kæmper sammen af ​​fælles årsag. Taler på sidelinjen af ​​dronning Elizabeth II fødselsdag fejringer, tilbudt Khan en uhyrlig appel til at afsætte forskelle, der har dogged budskabet om ‘tilbage’ kampagnerne.

‘Hvis vi mener, at EU er vigtig for vores livsstil, må vi kampe sammen dør til dør, gade til gade, by til by for at overtale vores medborgere, hvorfor dette er så vigtigt for vores fremtid,’ sagde Khan. ‘Jeg tror det er.’

Khan bemærkninger afspejler opfattelsen af, at løbet er blevet stadig strammere, når afstemningen nærmer sig. Selvom Khan, fra Labour Party, har kampagne med premierminister David Cameron, de konservative, har sådanne højtstående indsats været sjældne.

Meget af frustrationen af ​​’tilbage’ kampagner er blevet rettet til Labour Party leder Jeremy Corbyn, som ses som en mindre end begejstret tilhænger af årsagen. I et Channel 4-interview satte Corbyn sit tilsagn om at forblive Billige Moncler DunJakke i EU klokken syv på en skala på 10.

Arbejde for sin del, på søndag lovede ekstra støtte til samfund, der står over for pres fra migration som led i et forsøg på at skubbe flere vælgerne mod ‘forblive’. Tidligere premierminister Gordon Brown vil føre bestræbelserne på at imødegå de ansvarlige for Brexit-kampagner, der advarer om en trussel mod job og tjenester fra tilstrømningen af ​​europæiske arbejdstagere.

‘I sidste ende er folk patriotiske britiske borgere,’ sagde Brown til Sky News.

Vi moderate kommentarer. Vores mål er at give væsentlige kommentarer til en generel læserskab. Ved screening af indlæg giver vi et rum, hvor læsere kan dele intelligent og informeret kommentar, der forbedrer kvaliteten af ​​vores nyheder og informationer.

Mens de Moncler Outlet Online fleste kommentarer vil blive offentliggjort, hvis de er på emnet og ikke er misbrug, er modererende beslutninger subjektive. Vi vil gøre dem så omhyggeligt og konsekvent som muligt. På grund af mængden af ​​læserens kommentarer kan vi ikke gennemgå individuelle modereringsbeslutninger med læsere.

Vi sætter pris på tankevækkende kommentarer, der repræsenterer en række synspunkter, der gør deres punkt hurtigt og høfligt. Vi gør en indsats for at beskytte diskussioner fra gentagne kommentarer enten af ​​samme læser eller forskellige læsere

Vi følger de samme standarder for smag som dagbladet. Et par ting vi ikke tåler: personlige angreb, uanstændighed, vulgaritet, profanitet (herunder expletives og bogstaver efterfulgt af bindestreger), kommerciel forfremmelse, impersonations, inkoherence, proselytizing og SHOUTING. Indsæt ikke webadresser på websider.

Vi redigerer ikke kommentarer. De er enten godkendt eller slettet. Vi forbeholder os ret til at redigere en kommentar, der er citeret eller uddragt i en artikel. I dette tilfælde kan vi ordne stavning og tegnsætning.

Vi glæder os over stærke meninger og kritik af vores arbejde, men vi ønsker ikke, at kommentarer bliver slået ned med diskussioner om vores politikker, og vi vil moderere i overensstemmelse hermed.

Vi værdsætter det, når læsere og personer, der er citeret i artikler eller blogindlæg, peger på faktiske eller tydelige fejl og vil undersøge alle påstande. Men disse forslag skal sendes

via e-mail. For at undgå at distrahere andre læsere, har vi ikke vundet kommentarer, der tyder på en korrektion. I stedet vil der blive foretaget rettelser i et blogpost eller i en artikel.