Lokale teater mister finansiering

Lokale teater mister finansiering

KISSIMMEE, Fla. Han Moncler Udsalg var 11 år gammel, da han blev involveret i børnenes teater. Selvom han var meget smart, havde han problemer med at tale, læse og skrive engelsk. Da han deltog i øvelser en gang om ugen i løbet af fem måneder teater direktører og hans mor begyndte at mærke en ændring.

‘Han begyndte virkelig at blomstre. Hans tillid steg, han var i stand til at kommunikere bedre, og han gik fra at gøre dårligt til at lave A og S,’ sagde Stephanie Day, Osceola Center for Arts Co Direktør for Børnene Theatre / Administrative Assistant / Box Office Manager.

‘Det er min yndlingshistorie at fortælle,’ sagde Day. ‘At være i kunsten underviser børn Billige Moncler Jakke Herre disciplin, effektiv kommunikation, læsning færdigheder, kultur, teamwork og tillid.’

Den lille dreng var fortsat involveret i at lave produktioner på Children’s Theatre i et år. Under produktionen af ​​Aladdin solgte sin mor deres hus, og de skulle gå ud af staten. Han bad sin mor om at lade ham afslutte produktionen.

Hans mor fik dem placeret på et hotel for de resterende to måneder af produktionen, så han kunne afslutte løbet.

‘Kunstene påvirker virkelig børnene, fordi det virkelig giver dem en stikkontakt,’ sagde Day. ‘Denne lille dreng viser bare det. Jeg græd da hans mor fortalte mig, hvad de gjorde.’

Denne hjerteopvarmningshistorie ville aldrig være sket, hvis Osceola Center for the Arts ikke havde den rette finansiering til at drive sådanne programmer.

Turistudviklingsrådet for Osceola County tildelte centret to tilskud, i håb om at bringe flere besøgende til Osceola County. I det forløbne år blev reklamebidraget reduceret med 25 procent, og driftsbidraget blev reduceret med 30 procent. Grants betaler for udgifter, der kræves til at drive teatret, som f.eks. Royalties, sæt, kostumer, scripts, direktører og produktionsbesætninger, forsyningsvirksomheder, personalelønninger og vedligeholdelse / forbedringer af teater.

Ud over at miste dele af deres turisme og udviklingsfinansiering har centret haft et betydeligt fald i virksomhedernes og patronmedlemmernes medlemskab. Medlemskabsomkostninger varierer alt fra $ 50 til $ 5.000. Forhåndskøb af sæsonbilletter, navnegenkendelse i teaterprogrammer og gratis adgang til alle åbningsnat Visual Art-receptioner er blot nogle få fordele ved at være medlem.

Tab af patron medlemskab kan tilskrives økonomien. Ifølge programdirektør Jeremiah Krivinchuk, fordi de fleste af deres lånere er ældre og med en fast indkomst, da økonomien gik dårligt var det de ældre lånere, der virkelig spændte deres bælter.

Til trods for manglende finansiering sagde produktionsdirektør Arin Gullet Thrower, at forholdene ikke har og vil ikke påvirke kvaliteten af ​​deres shows.

Krivinchuk deler Thrower ’s mening.

‘Kvalitet er noget, som vi ikke har råd til at gå på kompromis med uanset finansiering,’ siger Krivinchuk. ‘Kvalitet er det, der sælger vores shows.’

Medarbejdere, der er velbevidste om vanskelighederne, har arbejdet hårdt for at reducere energikostnaderne og genbruger eller genbruger materialer til sæt. I deres produktion brugte ‘designere’ -designere platforme fra januar’s produktion af ‘Hello Dolly’ for at skabe scenen for bandet.

Ved ikke at tage situationen ned, fortsætter Centret med at se på nye programmer og give mulighed for at generere nye eller øgede indtægter. Bestyrelsen og medarbejderne gennemgår alle programmer for at se, hvor det er bedst at fokusere indsatsen.

Day mener, at Centerets overgang til et online billetsystem vil bidrage til at kompensere for manglen på finansiering.

‘Det giver mig som kassekontorchefen mulighed for at fokusere på andre opgaver og blive mere effektiv. Også ved at forsøge at konsolidere papirforbrug ved at gøre meget på computeren i stedet for strengt ved hånden,’ sagde Day.

Ikke at skulle udskrive billetter hjælper med omkostninger. Før den elektroniske billetkøb blev omkring $ 1.000 brugt til udskrivning pr. Show. Nu er alt i en billeddatabase.

Dag ved førstehånds, hvor svært det er for centret og andre organisationer at få finansiering. Som Children’s Theatre Director har hun skabt relationer med andre teatre og skoler for at udveksle og låne kostumer og sætte stykker. Disse partnerskaber gavner begge involverede parter.

‘Fordi vores medarbejdere har arbejdet så hårdt, følte vores lånere og udøvere ikke virkningerne af vores finansieringsnedskæringer,’ sagde Krivinchuk.

I løbet af 2010 2011 Broadway-sæsonen, trods finansieringsnedskæringer og patron medlemskab falder, har centret stadig formået at sælge næsten ethvert sæde i sit 250-sædes teater under forestillinger. Mens Orange County har oplevet et fald på 7 procent i billetsalget på de fleste teatre, har Osceola Center for the Arts været heldig.

‘Vi har været i stand til at øge vores billetsalg og skabe driftseffektivitet, der har gjort det muligt for os at fortsætte med at blive succesfulde,’ sagde Thrower.

Udøvende kunstnere, lånere, børn og voksne fortsætter med at komme tilbage for at deltage i arrangementer og deltage eller udføre i produktioner. Krivinchuk begyndte på centret som skuespiller i 2005 og er et andet eksempel på hvor specielt teatret er for folk.

‘Jeg blev involveret gennem en ven, der var i et show,’ sagde Krivinchuk. ‘Efter min første erfaring, der fungerede som skuespiller her, vidste jeg, at det var hjemme. Centret er en fantastisk facilitet med stærke rødder i kunstsamfundet.’

Efter denne oplevelse kunne han ikke holde sig væk. Udover at arbejde fuldtidsjob, tilbragte Krivinchuk timer frivilligt arbejde for at hjælpe med specielle arrangementer og showpræparationer. I 2007 blev han bedt om at begynde at styre shows samt blive medlem af bestyrelsen har været programdirektør siden oktober 2010.

Thrower deler også en intens kærlighed til teatret. Siden 1998 har hun været involveret i centret. Hun er optrådt på scenen i adskillige produktioner og accepterede jobbet som produktionsdirektør i 2006.

‘Centret er sådan en perle til beboere og gæster i Central Florida,’ sagde hun. ‘Vi leverer et sikkert hjem og et samlingssted for folk, der ønsker at skabe kunsten sammen, både på scenen og off’.

‘Centret er et positivt udløb for mennesker, uanset om de er en performer, direktør eller arbejder bag kulisserne,’ sagde Krivinchuk. ‘Vi ønsker ikke at skabe et teater, hvor det kun er tilgængeligt for en elite få. At holde kunsten overkommelig er vigtig, især under vanskelige økonomiske tider. Det giver en positiv udgang og oplevelse for lokalsamfund, der ellers er ramt af en økonomisk nedtur. ‘