Lokale slagsmål på Denny s fører til viral video

Lokale slagsmål på Denny s fører til viral video

I det kan du se folk, der deltager i en fysisk kamp inde i Denny folket kaster slag, hvilket får tabellerne til at bevæge sig og pladerne falder ned og brydes i stykker.

På et tidspunkt ser du nogen involveret i slagsmål liggende på gulvet. Også nogen bliver slået forsøger at skjule sig fra slagene, lægge hænderne ved hendes ansigt og sænke sig selv til gulvet.

I løbet af weekenden har folk reageret på Moncler DunJakke videoen med forskellige synspunkter.

fik nogen ned på jorden bliver smaget, slå op du ved. Det næsten som WWE bor i Denny sagde Ron Burnett fra Troy.

John Dauley, en junior hos UAlbany havde kritiske anmeldelser af videoen.

ikke den, der i Denny bliver slået op, eller du ved at se dette ske og ikke vide hvad de skal gøre, ’sagde Dauley.

gjorde det (sendt videoen) stort set for sociale medier, ’sagde dauley.

Dauley angav, at det var uheldigt, at den person, der filmade videoen, besluttede sig for ikke at hjælpe.

virkelig dårligt at fyren filmade besluttede at træde ind og gøre noget, ’sagde Dauley.’ Med hvor kraftfuld Twitter og Instagram og alt det er, vil folk bare, de får en video, som de kan lide, og de begynder at dele det. Politiet sagde ingen ambulancer blev opfordret til at reagere, ingen arrestationer blev foretaget, og der blev ikke udstedt billetter. Men de ville ikke angive, hvorfor de valgte at reagere på denne måde.

forsøgte bare at behandle, hvorfor der ikke var nogen konsekvenser, sagde Burnett.

Denny har i øjeblikket ingen kommentarer efter at blive kontaktet. Videoen fortsætter med at cirkulere internettet i et hurtigt tempo.

Del dette: Klik for at dele på Twitter (Åbner i nyt vindue) Del på Facebook (Åbner i nyt vindue) Klik for Moncler Outlet at dele på Google+ (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Reddit (Åbner i nyt vindue) Klik for at udskrive Klik for at dele på LinkedIn (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Pocket (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Tumblr (Åbner i nyt vindue)

FIL I denne 18 marts 2015, filbillede, er NCAA-logoet på center domstol som arbejde fortsætter på Consol Energy Center i Pittsburgh, for NCAA college basketball andet og tredje runde spil. Bankregistreringer og andre regningsrapporter, der er en del af en føderal sonde i college basketball liste en bred vifte af uacceptable betalinger fra agenter til mindst to dusin spillere eller deres pårørende, ifølge dokumenter opnået af Yahoo Sports. Yahoo sagde fredag ​​den 23. februar 2018, at de dokumenter, der blev opnået under opdagelsen under undersøgelsen, linkede nuværende spillere, herunder Michigan State’s Miles Bridges, Duke’s Wendell Carter og Alabama’s Collin Sexton, til potentielle fordele, der ville være overtrædelser af NCAA regler. (AP Photo / Keith Srakocic, File).