Lokale skoler sætter på lockdown under aktiv shooter situation i

Lokale skoler sætter på lockdown under aktiv shooter situation i

Ofre og mistænkte navngivet i skydning.

Augusta, GA (WJBF) En skyde i Augusta ’s medicinske distrikt sætte en liste over lokale skoler på låsning på fredag.

Skydningen skete på parkeringspladsen i Georgia War Veteran’s nursing home, som ligger på 15. Street. Anlægget er også kendt som ‘Blue Goose’.

Richmond County Coroner Mark Bowen bekræfter en person døde i skydningen. Bowen identificerede offeret som 34 år gamle Jazna O. Timmons. Hun var ansat hos Veteran’s nursing home. Efterforskere siger, at dette var en hjemlig hændelse. William McCarty med Richmond County Sheriff’s Office siger: ‘På dette tidspunkt søger vi en sort mand i en hvid SUV, der er flygtet scenen.’ Han bekræftede, at SUV’en er en hvid Chevy Traverse.

Den fatale skydning ramte en håndfuld skoler i området. Augusta University samt en liste over Moncler Outlet Richmond County skoler blev sat på lockdown.

Georgia War Veteran ’s Nursing Home er under AU Health Paraply, så anlægget overvejes på campus. Augusta University Police Department reagerede på hændelsen med Billige Moncler DunJakke Richmond County Sheriff’ s Office. AU-sundhedsledere siger, at de lægger campus på låsning ‘ud af en overflod af forsigtighed.’

AU sendte ud opdateringer via deres email og telefonsystem. Meddelelsen kl. 12: 05P læses:

‘Der er sket et skud på Ga War Nursing Home. Det ser ud til, at dette var et vold mod angreb i hjemmet. Flere politibureauer reagerer. Vi behandler ikke længere dette som en aktiv shooterhændelse. Forvent en øget politiets tilstedeværelse’

AU ’s direktør for kritisk begivenhed beredskab og reaktion siger, fordi skydebegivenheder sker alt for ofte, de har en aktiv skydespil, som de implementerede i dag.

‘Når opkaldet kom ind, er en del af planen at sende en massemeddelelse for at sikre, at vores fakultetspersonale, patienter og alle besøgende på vores campus kan gøres opmærksom på så hurtigt som muligt,’ siger direktør Joe Webber.

Interim Chief Medical Officer Dr. Philip Coule siger, at de sætter campus på en midlertidig låsning for at være så sikker som muligt

‘Der var slet ingen beviser for, at nogen andre var i nogen form for fare, men fordi den mistænkte ikke var blevet anholdt på det tidspunkt, tog vi det ekstra skridt for at sikre, at alle var sikre,’ forklarede Dr. Coule.

‘All clear’ emailen gik ud klokken 12:20. Denne e-mail angav følgende:

‘Alt klart. Der er ingen beviser for at tro, at den mistænkte i volden i hjemmet stadig er i området.’ En øget politisk tilstedeværelse kan forventes. ‘Normale operationer kan genoptages.’ ALL CLEAR. ‘

Dr. Coule sagde AU sundhed gav følelsesmæssig støtte til deres personale ramt af skydningen. ‘Vi har vores psykiatere fra Augusta University Health, såvel som vores pastorale medarbejdere er tilgængelige på stedet, der yder rådgivningstjenester nu for vores medarbejdere,’ sagde han.

Senere om eftermiddagen sendte Augusta Universitys præsident Dr. Brooks Keel ud en anden massemail med et resumé af, hvad der skete på campus på fredag.

Richmond County Schools blev også placeret på låsning i dag. 10 grundskoler, mellem- og gymnasier var på en blød låsning. Teknisk karrieremagnet var på en hård nedlukning. Johnson.