Lokale retshåndhævende myndigheder og borgere reagerer på Paris-angreb

Lokale retshåndhævende myndigheder og borgere reagerer på Paris-angreb

RANKIN COUNTY, MS (Mississippi News Now) Beboerne sagde efter at have hørt og se de mørke og grimme handlinger i Paris, de kunne ikke hjælpe med at reflektere Moncler Outlet over nogle af de dødbringende hændelser, der er sket i vores land. Tænkte et sted, vi skal bede for bare på grund af al skoleskydning, og jeg arbejder som skole og jeg var som åh godhed, nådig et sted, der beskæftiger sig med ødelæggelse, sagde bosiddende Ashley Hilt. Disse folk indrømmer at de er bekymrede, hvis USA vil være et mål i fremtiden og hvad vi kan gøre i Central Mississippi for at forhindre it.is lidt skræmmende. Det er meget skræmmende, siger Hilt. Definitivt, vi har brug for mere sikkerhed, ’sagde Alexander. Rankin County Sheriff Bryan Bailey forstår deres frygt, men påpeger, Moncler Outlet Online at der er et county wide swat team, har mere end halvdelen af ​​deputerede været aktive shooter træning, og hans team har også mange våben. Vores SRT-fyre udstedes .223 Rifle, det samme militæret bruger, hver officer udstedte et 12 gauge haglgevær og hver officer har en Glock, så hver stedfortræder har en pistol og haglgevær . sagde, at der stadig er nogle forældede værktøjer, der skal udskiftes som denne pansrede lastbil fra 1980’en, der er blevet anvendt over to år siden til et multi-rolledrevne køretøj til at håndtere situationer som det der skete i Paris, og jeg tror, ​​at folk i Rankin og politiet til at gøre det. Vi har brug for et par flere værktøjer til at gøre det.