Lokale piger tjener medaljer ved ungdomsbrydningsturnering

Lokale piger tjener Moncler Udsalg medaljer ved ungdomsbrydningsturnering

Det er almindeligt kendt, at Windsor Wrestling er en blanding af forskellige og talentfulde trænere, der mentorer og udvikler fremragende wrestlere. Men det er ikke kun de drenge, der har talent. Den 14. marts tog Windsor Club Coach PerezPerez og Windsor Middle School Wrestling Coach Kenny Dixon en gruppe piger til USGWA Girls Northern California Championship Turneringen i Vallejo.

‘Ashley Vigil, 9, er en første års bryder, men hun er ekstremt konkurrencedygtig og kan ikke lide at tabe,’ sagde coach Perez. ‘Hendes drev forbedrer hendes viden om sporten hurtigere end andre på maden.’

Den ældste og mest erfarne af bunken var Elfenben Osborn, 12. Elfenben har kæmpet i fem år, to af dem for træneren Dixon på Windsor Middle School, der konkurrerer på det sociale niveau. Ivory har nogle imponerende titler, herunder at være en tre-time USGWA Girls Northern California Tournament-medalje, andenplads ved pigers wrestling-statsmesterskaber i 2014 og andenpladsen på USGWA Girls Middle School National Tournament som en sjette grader.

‘I år dominerede hun alle modstandere og vandt alle sine kampe med stifter,’ sagde coach Dixon og genoptog Ivorys præstation. ‘Hun er nu en to-time piger Northern California Tournament Champion.’

Piger brydning bryder barrierer og åbner mange muligheder for ung kvinde, herunder college stipendier.

Piger i vores område har adgang til Moncler Outlet at lære sporten af ​​brydning i alle aldre og niveauer, der tilbydes gennem Windsor Wrestling Club, Windsor Middle School Wrestling Program og Girls High School Wrestling Program.

‘Jeg vil virkelig se flere piger på måtten,’ sagde Dixon. ‘Med hver sæson ser jeg pigerne mere selvtillid. De lærer, at en hård arbejdsmoral er nøglen til at opfylde deres mål på og uden for måtten.