Lokale organisationer kæmper for at skabe opmærksomhed mod menneskehandel

Lokale organisationer kæmper for at skabe opmærksomhed mod menneskehandel

(WNCT) Januar er National Menneskehandel Måned for Menneskehandel og vores stat er nummer 8 i landet for antallet af sager, der ses her. I dag mødtes flere organisationer for at diskutere måder at gøre opmærksom på problemet.

321; menneskehandel skal stoppe. Stop Moncler DunJakke menneskesmugling Nu har en koalition af en grund, fordi disse grupper skal samles for at samarbejde, så vi kan imødegå menneskehandel som et fællesskab, sagde Pam Strickland, grundlægger af ‘Eastern NC Stop Human Trafficking Now’.

Det sker lige her i Pitt County, en stor handelskasse opdaget for få år siden.

‘Meget non descript mobile home,’ sagde Strickland. ‘I en meget ubestemt mobilhome park og der var sikkerhedskameraer rundt omkring det, et rødt flag. Brug lidt tid her i Town Common i Greenville, de fleste sagde, at de indså, at menneskehandel sker lige her i Pitt County, hvorfor det er så vigtigt for arrangørerne at komme sammen for at sprede opmærksomhed og stoppe problemet.

Police Department, DSS, har vi en person fra center for familie voldsforebyggelse, Teddy Bear Child Advocacy Center, der alle kommer sammen for at give ofrene en stemme.

ville ikke gå til retshåndhævelse af frygt for, at folk holder dem i gidsler, ’sagde Pitt County Family Development Corporation, Minerva Freeman.’ Uanset om det er en mental gidsler eller fysisk gidsel. Derfor er du som medlem af fællesskabet på udkig efter tegn.

‘Det er svært at opdage, men vi vil forsøge at være opmærksomme på, hvordan disse mennesker virker’, siger Victoria Johnson for Project Fight for Frelsesarmen. ‘Mange gange går de gennem tilbagetrækning, de ser ned. De vil måske ikke tale med dig; de må ikke svare direkte spørgsmål. alle kommer sammen, standsning af problemet bliver tættere på rækkevidde.

Del dette: Klik for at dele på Twitter (Åbner Billige Moncler Outlet i nyt vindue) Klik for at maile (Åbner i nyt vindue) Klik for at udskrive (Åbner i nyt vindue) MereKlik for at dele på Google+ (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Pinterest Klik for at dele på Pocket (Åbner i nyt vindue) Del på Facebook (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Reddit (Åbner i nyt vindue) WNCT TV 9 On Din side giver kommentar til at tillade konstruktiv diskussion om de historier, vi dækker. For at kommentere her anerkender du, at du har læst og accepteret vores Servicevilkår. Kommentarere, der overtræder disse vilkår, herunder brugen af ​​vulgært sprog eller raseri, vil blive forbudt. Vær venlig at respektere andres meninger. Hvis du ser en upassende kommentar, skal du flagge den, så vores moderatorer kan gennemgå.