Lokale nyheder

Lokale nyheder

Stacket boks fyldt med medicinske forsyninger sidder nu i et tidligere undersøgelsesrum i en klinik, der har hjulpet tusindvis af kvinder gennem årene. ‘Hver gang jeg går på besøg i lovgiveren eller taler for en organisation, fortæller jeg dem det. I de sidste 12 måneder har vi haft fem kvinder på denne klinik, som ikke har lægehjælp, og de præsenterede med kræft. var i stand til at behandle disse kræftformer, få dem til de rigtige steder at behandle deres kræftformer og.

Man plejer ikke skyldig i CID Theft

Darrell Gross Moncler Udsalg har ikke gjort sig skyldig i anklager om at han stjal penge, da han arbejdede som konsulent for at lede Neosho, MO Big Springs Plaza Community Improvement District. Ifølge en sandsynlig årsag erklærede Gross i 2015, at staten havde sendt CID-momsindtægterne til sin personlige adresse. Han hævde derefter at have deponeret disse penge på sin virksomhedskonto. Motorvejspatruljen undersøger påstande om, at

Mandag den 12. marts 2018 15:48 EDT

Studerende, lærere, forældre og offentligheden inviteres til at høre fra kandidaterne til Pittsburg Community Schools superintendent holdning. Uddannelsesudvalget for USD 250 siger, at det er i sine afsluttende Moncler Outlet faser af søgningen og forventer at have en ny superintendent udvalgt inden udgangen af ​​denne uge for at møde de sidste to kandidater, en hver nat. Øvelsen om at lære om c .

Vaden Granted Bond

Jalen VadenMonday, 12. marts 2018 15:40 EDT

En dommer tillægger mand tiltalte at dræbe en ung pige i Carl Juncion, MO. Jalen Vaden optrådte på hans straffesag her til morgen (12. marts). Schifferdecker Avenue er ejet af staten og vedligeholdes af MODOT. MODOT ønsker at alle fortovene langs sine veje skal være ADA-kompatible i 2027. En ca. 4.000 fods strækning af fortove fra krydset Seventh og Schifferdecker til Perkins Street vil blive erstattet. GUN SIKKERHEDSFORSLAG Det Hvide Hus afslører nye pistol- og skolesikkerhedsforslag. De indbefatter