Lokale nyheder til Henderson

Lokale nyheder til Henderson

Touro University Nevada modtager mere end $ 21.000 i løbet 4 Autisme Celebrity Poker TournamentFrom: Touro UniversityTouro University Moncler DunJakke Nevada Værter CME til Adresse Nevada New Opioid LawTouro University Nevada vært næsten 800 læger, sygeplejerske praktiserende læger, læge assistenter, og andre medlemmer af sundhedsvæsenet samfund under to Fortsættende Medicinsk Uddannelse (CME) seminarer og et informationsmøde for kontor ledere til at løse Nevada ’s nye opio.Touro University Nevada Physical Therapy studerende hædret med Dr. Candace Ortiz Scholarship AwardsThe Touro University Nevada School of Physical Therapy (PT) for nylig hædret to studerende med den Dr. Candace Ortiz Scholarship Award for deres hårde arbejde og engagement i og uden for klasseværelset. James Ahlstrom og Cassondra Boyd fra Moncler Outlet 2018 Fortsæt rea.Touro University Nevada til formål at forbedre Healthcare i det sydlige Nevada Matchende 11 nye beboere på Valley Hospital Medical center