Lokale nyheder og udtalelse fra The Berkeley Daily Planet

Lokale nyheder og udtalelse fra The Berkeley Daily Planet

Kunder overfyldt i marihuana dispensaries, der åbnet tidligt i East Bay i dag, blev den første dag rekreative marijuana lovlig i Californien. efter at have fået licens i Californien og deres respektive byer til rekreativt salg efter passagen af ​​Proposition 64 i november 2016.

Undersøgelse af den nye juridiske status af urt, en personage, der ikke er mindre imponerende end borgmesteren i Berkeley, Jesse Arreguin, deltog i båndskæringen ved Berkeley Patients Group på San Pablo Avenue.

‘Det er et spændende øjeblik. Nordkoreas advarsel blev udløst af militære trusler fra præsident Trump. Det er sandsynligvis usandsynligt, at hverken nation vil angribe den anden. På den anden side behøver Trump ikke at godkende kongressen for at lancere et angreb selv med udbredelsen af ​​atomvåben Selvom Nordkorea og Guam er omkring 2100 miles fra hinanden, kan deres missiler nå hinanden på kun 14 minutter. Hver side ville ikke have meget tid til at forberede sig på en katastrofe. Det er en parodi, en påstået besked fra Richard Nixons vinter Hvid Hus i, ja, Florida.

Her er Buchwalds introduktion: ‘Det er forkert at tro, at præsident Nixons politiske fremtid hviler på, hvad der fremgår af Watergate-høringerne, eller om Højesteret beslutter, at han er nødt til Billige Moncler DunJakke at opgive det hvide husbånd.’ Lyd kendt ?

Kunstens gimmick var, at det var en meget kold vinter, og Nixon skyldte problemet på kongressen. Hans parodi skildrer præsidenten, der hævder den sædvanlige bugaboos elskede af traditionelle republikanere: skatter (‘Jeg tror stadig, at langt størstedelen af ​​amerikanerne føler sig som jeg gør det, at det er bedre at ryste, end at betale højere skatter «), medierne (‘ Ansvaret ligger ikke kun på kongressen, men også med et presse- og tv-medie, der i de sidste fire måneder har viet uendelige rum og tid til vejrrapporter der viser USA er en kold nation. Der er store dele af USA, der ikke er kolde. Florida er ikke koldt. Texas er ikke koldt. Vi ses eller læses om New England og Minnesota), stor regering opmuntre de dovne fattige (‘vi’ vil ikke give en tom Moncler Outlet Online check til de personer, der er i stand til at finde mennesker, der er i stand til at finde måder at holde varmen uden statsstøtte).

Min datter var forbløffet, da hun læste den. Søjlen blev skrevet for mindst 45 år siden, og alligevel hedder dagens republikaner stadig de samme forældede gamle melodier, bortset fra at nu hvad der blev parodi, præsenteres med et lige ansigt af den nuværende præsident.

Som vi siger alt for ofte: plus en ændring, plus c ‘est la mme valgte. Bortset fra at ting er ikke det samme mere i denne surrealistiske alder.

Vi er ikke tæt på at have en flyvende underholdningsareal i Times Square. Selv om vi skulle tro på, at nogle UFO’er er udenjordiske, og at de studerer os, er ingen mennesker klar til at få dem over til kaffe eller te.

Det menneskelige nervesystem er sandsynligvis ikke udstyret til at håndtere intelligenser, der er millioner af år mere avancerede end vi er. De ville være foran os så meget, hvis de er i stand til at rejse fra andre stjernesystemer til Jorden.

Men du kan spørge, hvad har dette at gøre med psykisk sygdom? Et simpelt svar i tre dele: Meget af det vildledende indhold, jeg har haft, vedrører udenjordiske. En anden del af dette, folk der tror på ET’er er blevet mærket ’skøre’ i årtier. Jeg fangede lørdag den 30. december koncert i San Francisco Herbst Theatre. Åbning af programmet var et ægte kammerarbejde, Beethoven s Septet i E flat Major, Opus 20, et værk fra 1799 1800. I dette stykke, Beethoven s Valg af instrumentering var nyskabende. En ensemble klarinet, fagot, fransk horn, violin, viola, cello og kontrabas var alt andet end traditionelt. Endvidere var fremtrædelsen af ​​klarinet som en lig med violinen ny. blev smukt afsendt af San Francisco Chamber Orchestra.