Lokale Nyheder AlexandriaNews

Lokale Nyheder AlexandriaNews

Governor Bob McDonnell meddelte i dag sin lovgivning om at fortsætte sin indsats for at gøre Virginia til den mest veteranvenlige stat i Amerika. Meddelelsen blev fremsat under sin adresse til Det Fælles Lederskabsråd for Veterans Service Organisation General Assembly Conference. Lovgivningen fokuserer på det fortsatte behov for at strømline tjenester, som hjælper Virginia ’s militære og øger adgangen til og effektiviteten af ​​disse tjenester. Det omfatter at frafalde det etårige opholdskrav, der er nødvendigt for at kvalificere sig til undervisning i statsundervisning for veteraner, hvilket gør det muligt for Department of Human Resource Management at tilbyde frivillig TRICARE supplement sundhed dækning for statslige medarbejdere, der er veteraner fra de væbnede styrker, og giver gratis en veteran en kopi af vitale poster, hvis denne post skal bruges til at bestemme berettigelsen for statslige eller føderale veteran fordele, og omdøbe den eksisterende Office of Commonwealth Beredskab til Secretary of Veterans Affairs og Homeland Security.

Governor McDonnell udtalte om lovgivningen, ‘Virginia er hjemsted for over 820.000 veteraner og næsten 200.000 aktive militærer. Disse mænd og kvinder har tjent vores land, det er vigtigt, at vi fortsætter med at arbejde for bedre at betjene dem. Guvernør, jeg lovede at gøre Virginia til den mest veteranvenlige stat i Amerika. Vi gjorde store fremskridt under generalforsamlingen sidste år, da vi passerede 24 lovgivninger, der flyttede os tættere på dette mål. Men der er mere vi kan gøre for at sikre, at veteraner og vores aktive militære vil fortsat kalde Virginia hjem i fremtiden. Det er afgørende, at vi fortsætter med at strømline tjenester, der hjælper vores militær, og øger adgangen til og effektiviteten af ​​disse tjenester. ‘

Governor McDonnell fortsatte: ‘For det første at udvide adgangen til vores store gymnasier og universiteter, har vi foreslået, at vi fraviger det etårige opholdskrav, der er nødvendigt for at kvalificere sig til statsundervisning. Dette forslag vil give afkald på et års opholdskrav til veteraner, der ønsker at etablere Virginia som deres permanente bopæl. Veteraner er den slags borgere, vi ønsker i Commonwealth, og som vi ønsker som en del af vores arbejdsstyrke. På grund af deres militære service er de ‘dygtige, motiverede og dedikerede. For det andet ønsker vi at udvide adgangen til pleje og ydelser gennem et forslag, der tillader Institut for Human Resource Management at tilbyde frivillig TRICARE supplement sundhed dækning for statsansatte, der er veteraner fra væbnede styrker. Endelig har vi i vores bestræbelser på at gøre tjenesteydelserne mere effektive foreslået en foranstaltning, der gratis vil give en veteran en kopi af vitale poster, hvis denne rekord skal bruges til at bestemme, hvorvidt statslige eller føderale veteranydelser er berettigede . Dette vil hjælpe vores veteraner modtager deres føderale invalideydelser tidligere og vil have ringe eller ingen skattemæssige konsekvenser for staten. ‘

Talere om lovgivningen kommenterede senator John Edwards (D Roanoke): ‘Det er afgørende, at vi fortsætter med at forbedre de tjenester, vi leverer til vores veteraner. Udvidelse i statsundervisning til veteraner, der vælger at gøre Virginia hjem, er det mindste, vi kan gøre for de store borgere, der har tjent vores land. Disse mænd og kvinder er højtuddannede, højtuddannede og hårde arbejdere på grund af deres militære træning, hvilket gør dem værdifulde tilføjelser til Virginia arbejdsstyrke. Dette er en glimrende måde, vi kan hjælpe vores veteraner, når de er færdige med deres militære tjeneste. ‘

Delegatør Chris Stolle (R Virginia Beach) bemærkede også: ‘Sidste år, med Billige Moncler DunJakke guvernør McDonnells lederskab, bestod vi 24 stykker af lovgivninger for at hjælpe vores veteraner og aktiv militær. Men der er mere at gøre for at sikre, at dette er den mest veteranvenlige stat i nationen. I år skal vi give flere veteraner adgang til en højere videregående uddannelse, når de forlader militæret ved at yde statslig undervisning til enhver veteran, der ønsker at gøre Virginia hjem. Vi vil også sikre, at familier ikke mister i statsundervisningsrettigheder, hvis forældrene flytter på grund af en ændring i opgaven. Dette er en stor tjeneste, vi kan tilbyde vores veteraner og aktiv militær for at sikre, at de forbliver i Commonwealth eller vælger at vende tilbage efter deres tjeneste. ‘

I statsundervisning (Senator Edwards SB 824 og Delegate Stolle HB 1848) Øge uddannelsesmulighederne for veteraner ved at frafalde det etårige opholdskrav, der er nødvendigt for at kunne kvalificere sig i statsundervisning.

Sekretær for Veteraner Anliggender og Homeland Security (Senator Vogel og Delegeret Sherwood HB 1773) Omdøbe det eksisterende kabinet Office, Commonwealth Preparedness (OCP), Sekretær for Veterans Affairs og Homeland Security, at flytte Department of Veteran ’s Services og relaterede bestyrelser og kommissioner til dette kontor og til at omorganisere visse bestyrelser og kommissioner i forbindelse med dette kontor

COPN-undtagelse (Senator Locke SB 986 og Delegate Athey HB 1697) Giv en undtagelse til processen for certificering af offentlig brug (COPN) til alle nuværende og fremtidige veterinærcentre. Dette vil lette opførelsen af ​​en tilføjelse til Sitter Barfoot Veterans Care Center i Richmond samt nye plejecentre planlagt til Hampton Roads, Northern Virginia og Southwest Virginia

Vital Record (Senator Northam SB 959 og Delegate Massie HB 1719) Giv en veteran af hans / hendes ægtefælle gratis en kopi af vitale optegnelser, hvis denne post skal bruges til bestemmelse af berettigelse til statslige eller føderale veteraner fordele. Ved at indsende en kopi af vitale posten med ansøgningspakken, kan vi fjerne den tid, det tager for VA at anmode om posten og sendes til VA til anmeldelse. Dette vil fremskynde VA review processen, og kunne hjælpe vores veteraner modtager deres føderale invalideydelser tidligere.

Veterans Moncler Outlet Online Care Center Advisory Committee (Senator J. Miller SB 958 og Delegates Cole and Watts HB 1666) Eliminer kravet om et rådgivende udvalg for veterinærcentre Veterinærcentret Rådgivende Udvalg har ikke mødt i næsten to år og funktionerne i Udvalget er dupliceret af Videncentersudvalget for Veterinærstyrelsen

Nulkompensation for veteranmedarbejdere: TRICARE Supplement (Delegat Kirk Cox HB 1761 og Senator Wampler SB 892) Denne lovgivning vil gøre det muligt for DHRM at tilbyde frivillig TRICARE supplement sundhed dækning under Commonwealths IRC Section 125 cafeteria plan. fulde omkostninger ved TRICARE supplerende dækning er der ingen skattemæssig indvirkning på staten til gennemførelse af et sådant program. Statsansatte, der vælger at modtage primær dækning under TRICARE’s militære sundhedssystem, vil drage fordel af bekvemmeligheden og besparelsen af ​​lønningsfradrag for TRICARE supplerende dækning på præ-skat basis.

Domicilbeskyttelse for militære ægtefæller (Senator McWaters og Delegate Stolle HB 1848) Denne lovgivning vil give klarhed over for Virginia-institutionerne for videregående uddannelse, når de vurderer domicilstatus, at en Virginia-bopælsmand ikke mister bopælsstatus på grund af at ledsage det aktive tjenesteydelsesmedlem mens stationeret uden for Virginia.

Professionelle licenser (Senator Stosch og Delegate Cosgrove HB 1862) Lovgivning om at forlænge udløbelsen af ​​visse licenser, certifikater, registreringer eller andre dokumenter, der holdes af en servicemedlems ægtefælle, når de er stationeret i udlandet. Denne lovgivning vil placere militære ægtefæller for at vende tilbage til Virginia og arbejde hurtigt i en professionel karriere.

Virginia Council på Interstate Compact om uddannelsesmulighed for militære børn (Delegate Greason HB 1976) Lovgivning for at overholde medlemskab af Virginia Council på Interstate Compact om uddannelsesmulighed for militære børn med det nødvendige medlemskab godkendt af Commonwealth i Interstate Compact

$ 387.000 for at øge veteran kirkegård budget

$ 6.700.000.000.000 til reparation og vedligeholdelse af National Guard armories

Da generalforsamlingen påbegynder sit arbejde for 2011-lovgivningen, offentliggjorde delegat David Englin (D 45) og delegeret Patrick Hope (D 47) i dag lovgivningen, der vil øge cigaretskatten til 1,45 dollar og dedikere indtægterne til at fylde flere huller i Virginia ‘ s Medicaid budget.

‘Virginia’ s Medicaid budget er på et uholdbart kursus, ’sagde Hope, regningens øverste protektor. ‘Denne regning vil ikke kun opretholde programmet, men det vil sætte det på en vej for at bremse væksten og spare skatteyderne penge.’

‘Vi kan ikke bare stole på servicenedsættelser for at afbalancere budgettet,’ sagde Englin, regningens chefskonsulent. ‘Vi skal tage en afbalanceret tilgang, der indeholder nye indtægter, og denne regning vil medføre over 400 mio. tage fat på Virginia’s forestående krise inden for sundhedsvæsenet for de fattige og handicappede. ‘

House Bill 1815, Medicaid Preservation and Protection Act vil:

Hæve punktafgiften på cigaretter med $ 1,15, fra $ 0,30 til det nationale gennemsnit på $ 1,45;

Hæve punktafgiften på andre tobaksprodukter fra 10% af engrosprisen til 50% af engrosprisen;

Direkte 52 procent af de nye indtægter (ca. $ 253,8 mio.) Til finansiering af Medicaid-undtagelser for intellektuelle og udviklingsmæssige handicap;

Direkte 40 procent af de nye indtægter (ca. $ 155,9 mio.) Til Medicaid refusion for læger og hospitaler; og

Direkte 8 procent (ca. $ 31,2 millioner) til finansiering af tobaksophør og forebyggelsesprogrammer i Commonwealth.

Virginia rangerer for øjeblikket i bunden af ​​ti stater (45) for at bruge indtægt pr. Indbygger til tjenesteydelser for personer med udviklingsmæssige handicap. Mere end 6.400 personer med intellektuelle og beslægtede udviklingsmæssige handicap er på ventelister over intellektuelle handicap (ID) og udviklingshæmmende (IFDDS) Waivers, de finansieringsmekanismer, der leverer fællesskabsbaserede tjenester. Department of Behavioral Health and Development Services har rapporteret, at over 50 procent af befolkningen på ID Waiver ventelisten, 2.946, opfylder statens ‘presserende behov’ -kriterier.

Medicaid bevarelses- og beskyttelsesloven ‘vil hjælpe Commonwealthen med at holde sit løfte om at eliminere ID og IFDDS Waiver-ventelisterne’, siger Jill Egle, co executive director of The Arc of Northern Virginia. ‘I 2009 vedtog generalforsamlingen enstemmigt lovgivning med angivelse af hensigten om at fjerne ventelisterne ID og IFDDS Waiver af 2018 2020 Biennium. Desværre er de nødvendige midler til at nå dette vigtige mål ikke blevet stillet til rådighed, og ventelisten er vokset på grund af til passivitet. ‘

Medicaid betalingskurser for læger og andre sundhedsudbydere er planlagt til at blive skåret med fire procent den 1. juli 2011. Indtægter fra HB 1815 ville kompensere for denne nedskæring.