Lokale myndigheder træffer foranstaltninger mod voksende bandepopulation

Lokale myndigheder træffer foranstaltninger mod voksende bandepopulation

Amarillo, TX Det er en voksende befolkning, der er forbundet med en stor del af forbrydelser i vores område. ‘Det skyldes jeg 40, det er en stor narkotikahandel i USA. Du går fra kyst til kyst, og det er en stor grund hvorfor den slags narkotikahandel foregår i vores område, ’siger John Adams, senioransvarlig, Clements Unit. Derfor er vores område så tungt befolket med bander.’ Med antallet af væksten i vores by ser vi antallet af bander vokse, ’siger Cpl. Steve Powers, Amarillo Police Department. ‘Du er lige midt i Bill Clements, det er en meget bendebefolket penitentiary. Bill Clements smager lige her midt i Amarillo, hvor du har dine store timere,’ siger ‘Tatt2 RayRay, ‘Aryan Circle.Although nogle siger, at de ikke er Moncler Udsalg en bande og ikke begynder problemer.’ Det offentligheden, der mener, at vi kun er denne sikkerhedstrussel gruppe, disse terrorister, der går rundt med næser og hænger folk fra træer, men det er ikke sandt. familier og liv og karriere ‘, siger’ Tatt2 RayRay, ‘Aryan Circle.’ De involverede i smugleri i institutionen, ’siger John Adams, senioransvarlig, Clements Unit.’ De udgør en risiko for ethvert samfund, de er i, bare fordi af de typer aktiviteter, som de ind i og den forbrydelse, ’siger Cpl. Steve Powers, Amarillo Police Department.Now flere bliver gjort inden for statslige faciliteter på den måde, når lovovertrædere frigives, de er mere produktive i samfundet. ‘Vi har uddannelseskurser, vi har mange indsatte, der kommer ind og ikke har GED og når de kommer Moncler Outlet Online ud, har de GED Vi har også erhvervsuddannelser, så de kan lære en handel, uanset om det arbejder på biler, VVS eller elektricitet, ’siger John Adams, senioransvarlig, Clements Unit. Mentorer er bragt ind for at lære dem at bliver bedre individer. Reintegration programmet gør det muligt for lovovertrædere at fortsætte med at blive ordineret medicin, foruden at blive oprettet med et job og et sted at bo. ‘TDCJ arbejder hårdt, så når de kommer ud her, har de i det mindste en chance for succes ‘, siger John Adams, senioransvarlig, Clements Unit.’ Når vi ved, at der vil være problemer i en park, tilføjer vi ekstra patrulje på dette område for at sikre, at vi har det dækket og stoppe det fra nogensinde forekommende ‘ siger Cpl. Steve Powers, Amarillo Police Department. ‘Jeg vil gerne kunne gå ned ad gaden og ikke blive forkælet med loven,’ siger ‘Tatt2 RayRay,’ Aryan Circle. De siger, at alt de vil have, er broderskab. ‘At den fire side af vores diamant, solidaritet, loyalitet, engagement og broderskab. Det er okay, siger Tatt2 RayRay, ‘Aryan Circle.’ Der arbejder mange mennesker hver dag for at sikre, at når disse lovovertrædere går ud, bliver de bedre naboer til os. Vi forstår alle, at når de går ud, bliver de vores naboer, ’siger John Adams, senioransvarlig, Clements Unit.